Referat ronde 2 sesong 15 den 29-10-18, Team Nevland ronden

det er lagt til 1 bilde i referatet for å se dette trykk i teksten på «slik ut i helgen», for treningsdata trykk på «HER».

 

Når turleder var alene fra de i Team Nevland så inntraff katastrofen, nesten, så en liten solskinnhistorie…….., å en deltager var opptatt med selvhjelp, pluss utrolig hva en fotballkamp gjør med en…..

På ronde 2 i sesong 15 var vi 7 stk, 6 drenger å 1 madam. Været var denne gang tørt å fint, vinden var litt lei, gradene var varme 3,5.

Ann Robert måtte igjen i hallen for å utføre håndball gjerningen sin, også Sigve var fraværende, for 2 gang på rad, dermed så var turleder alene på kveldens ronde fra de 4 som er i Team Nevland,

Sigve meldte at fraværet skyldes noe hjelp til selvhjelp kurs med jobben sin, eller som vi andre sier, førstehjelpkurs.

Katastrofen inntraff i kveld for turleder, om dette skyldes at han var alene vites ikke for, da oppropet var ferdig startet han Garmin klokken å var klar til takeoff men hadde glemt en voldsomt viktig ting, å ta lagbilde, å ikke oppdaget han det heller, dette har ALDRI på de 15 sesongen hent før, å hadde det ikke vært for en årvåken deltager som oppdaget dette, ja da hadde skandalen vært komplett, skrekk å gru, shame on you turleder.

Så heller over til en liten solskinn historie fra kveldens ronde, for ann Berge var on fire tonight, grunnet til det var at hans kjære fotball lag Viking hadde vunnet en viktig kamp i helgen å ligger på direkte opprykksplass til eliteserien, som en konsekvens av dette så lå ann Berge i front å var første mann til mål på kveldens ronde, puh, får håpe det laget ikke vinner alle kampene som er igjen for da sliter vi med å klare henge oss på han.

Det var kun 3,5 plussgrader på kveldens ronde, så kaldt pleier vi ikke å ha det så tidligt i sesongen, heldigvis så har vi sluppet snøen som de hadde fått andre steder, blant annet der turleder var i sommer på hytten til Team Nevland deltager Roger i Trondheim, der så det » slik ut i helgen «.

Treningsdata å Garmin fæks for ronden finner du «HER«. Mvh turleder Kurt.