Referat ronde 3 sesong 15 den 5-11-18, Team Nevland ronden

det er lagt til 1 bilde i referatet for å se dette trykk i tekst på «koste di seg på tur», for treningdata å Garmin fæks trykk i tekst på «HER»

 

Mål lause turleder, mål lause Robert, syngende deltager, litt voffsekos å dame søker likesinnede.

På ronde 3 i sesong 15 var vi 9 stk, 8 gays å 1 ungjenta.

Været var strålende perfekt med opphold, tørre veier å ikke minst lite vind, gradene var varme 9,0-

Meget gledeligt så sesongdebuterte endeligt Team Nevlands egen, ann Sigve, å ikke nok med det han kom rett fra Melshei etter å ha vært med den andre turgjengen hans der å den rundturen er på 9 km, så Sigve fikk utrolige 16,3 km på føttene sine denne kveld, rått å meget imponerende. Å det stopper ikke der for på akkurat denne mandagskveld for 8 års siden stumpet Sigve røyken, æ mål lause av ann Sigve rett å slett.

Enn annen så blei mål lause i helgen var ann Robert for han hadde vært på kurs i Kristiansand, å der hadde han blitt stoppet i promillekontroll, der hadde han jo ingen ting å frykte for ren Cola slår forsatt ikke ut på testen, så dæ så.

Litt sang ble det pinadø og ikveld, Viking sangen, for ann Berge stemte skikkelig i å var enda høyt oppe, igjen, etter helgens kamp der de vant å nå har laget hans virkelig nærme på å rykke opp i Eliteserien når 1 kamp gjenstår, så viss de vinner nå på søndag lovet berge kake til oss på neste ronde, det gledes, turleder liker følgende: sjokoladekake, marsipankake… osv…..osv…osv.

Hu Pia va ekstra gletten å steinklar for tur sammen med turlederen ikveld, dette skyldes nok at hun hadde hatt liggebesøk i helgen av hennes egen søster, også hun, Ipa, er turglad å i helgen så «koste di seg på tur «i di Fodnaheiiske alper. Mere hokjønn, for vår kjære May Katy er forsatt denne sesongen den eneste damen som har vært med å hun ønsker seg flere likesinnede straks, punktum.

Treningsdata å Garmin fæks for ronden finner du «HER». Mvh, turleder Kurt.