Referat ronde 4 sesong 15 den 12-11-18, Team Nevland ronden

Det er lagt til 4 bilder i referatet, for å se disse trykk i teksten på «kake», «elleville», «svettebånd», «nyvaskede sokker». For treningsdata å Garmin fæks trykk i tekst på «HER».

 

Gledelige gjensyn, kakeblid deltager, å litt farsdag der det er STORE forskjeller.

På ronde 4 i sesong 15 var vi 12 stk, 10 drenger å 2 budeier. Været var ikke så hakkande gale, så vidt opphold å stille vind, gradene var varme 4,1.

Denne gang måtte Sigve igjen melde avbud denne gang grunnet et brøytemøte som aldri tok slutt.

Meget hyggeligt denne gang var at vi fikk hele 4 sesongdebutanter, turledersønnen Mats ( var sist med på ronde 8 i sesong 14 den 4-12-17) å ann Bernt (var sist med på ronde 2 sesong 14 den 23-10-17) å ann Maen te Gunda eller på Ålgårsk, Oddgeir (var sist med på ronde 11 i sesong 14 den 8-1-18) å sist men ikke minst hu Gunn Maren (var sist med på ronde 18 i sesong 14 den 26-2-18), hjertelig velkomne skal de være, å med Gunn Maren på plass igjen så har nå 4 av 6 personer som har vært med å gått ronder i alle 15 sesonger dukket opp til nå, di 2 siste som og har mulighet til å være i denne ekslusive gjengen er Per å Paula, de dukker nok helt sikkert opp i løpet av sesongen.

Enda mere hyggeligt for ann Berge holdt ordet fra forrige uke å dukket opp blid å glad med «kake«, riktig nok ei kjøpt ei, dette i anledning at laget hans, Viking, klarte å vinne den siste kampen å rykket dermed opp i Elite serien til neste år, «elleville» scener utspant seg rett etter kampslutt, gratulere så mye å kaken var god.

I helgen som var var det en viktig dag, farsdagen, den kan nok feires på forskjellige måter sånn som gaver til an far som jo er vanligt, men om det skyldes turleders gamle å sure sokker vites det ikke noe om, men han fikk blant annet en hel haug med NYE sokker på farsdagen, Robert derimot, der i heimen har farsdagen en helt annen betydning for der måtte støvsugeren frem, jaggu godt at han hadde «svettebånd» på seg, også Robert hadde noe sokke ting på gang, han måtte nemlig legge sammen «nyvaskede sokker», for enn MANN.

Trenings data å Garmin fæks for ronden finner du «HER». Mvh turleder Kurt.