Referat ronde 5 sesong 15 den 19-11-18, Team Nevland ronden

det er lagt til 4 bilder i referatet, for å se disse trykk i teksten på «turlederen sin hund», «Eikelandsmyrane», «Trollarinda», «synet». For Garmin fæks trykk i teksten  på «HER».

 

Skravlete deltager, ei så unngikk sjakk matt, vofse imponerer, å mere kake……………

På ronde 5 i sesong 15 var vi 11 stk, 10 konger å 1 dronning.

Været var nice, tørt å fint å ingen vind, gradene var varme 3,0.

Kjekt så var ann Sigve stille tilbake igjen, uvant kost det til han å være MEN det varte dessverre ikke lenge før skravlå gikk i ett resten av ronden.

Sjakk entusiasten Robert var blid å fornøyd når han dukket opp rett før rondestart, han fikk akkurat med seg siste trekk i VM kampen til ann Carlsen som forøvrig endte i remis, igjen. Mere sjakk for utpå ronden denne kveld fikk vi en lang rokade etterfylt av at dronningen, May Katy, flyttet seg fra angreps posisjonen hennes i front til bakerst hos kongen, Robert, dette var et lurt trekk siden dronningen lå helt ubeskyttet å kunne bli tatt av bonden, Tor Helge å Terje M, dermed unngikk hun sjakk matt…… på ronden.

I kveld trommet nok en gang ann Berge på stortrommen å lovet ny kake HVIS Viking vinner Eliteserien, å kjære kjørkefolk altså, dette ble vi enige om at nok tok altfor lang tid for oss kakehungrige turgåarare så ett kompromiss ble inngått, det blir kake fra Berge når di vinner første kamp, siden også dette kan ta tid så kan det nå opplyses om at kake, det blir det uansett mere av denne jubileums sesongen, basta.

I helgen som var så var været helt fantastisk å «turlederen sin hund» Pia imponerte virkelig, for med familien på tur fredag i Njåskogen,lørdag «Eikelandsmyrane» å på søndag til «Trollarinda» i Bjerkreim pluss ronden på mandagskvelden så har hun vært på tur i nesten 27 km, imponerende.

Imponerende å vakkert var det og på søndagskvelden på vei hjem fra tur, da vi kom til Edlandsvannet ble vi møtt at dette «synet».

Treningsdata å Garmin fæks fra ronden finner du «HER». Mvh turleder Kurt.