Referat ronde 6 sesong 15 den 26-11-18, Team Nevland ronden

Det er lagt til 4 bilder i referatet for å se disse trykk i teksten på, «superklar», «dette synet», «juletreet», «så stod det ei». For treningsdata å Garmin fæks trykk i tekst på «HER».

 

Black and White………, shopping glad deltager, litt i utlandet å en etter hvert sliten turleder.

På ronde 6 i sesong 15 var vi 11 stk, 10 gays å 1 girls. Været var helt fantastisk med himmel full av stjerner, ingen vind å for første gang denne sesong hadde vi minusgrader, 4 i tallet.

Denne gang var ann Geir fraværende for første gang dermed er det 5 personer igjen som har alle rondene hittil i sesongen.

Heldigvis så var VM kampen i sjakk ferdig i god tid før kveldens ronde dermed så var ann Robert med oss igjen, brrrra, mere bra for ann Tore S var med oss igjen, såvidt, han ankom helt i siste liten men han hadde med seg en liten ting til ann Robert,for Tore hadde nemlig vært på Knaben i helga å der hadde han knabbet med seg et Leeds kaffikopp så han mente var perfekt til Robert, ja, ja, det som evnt skal oppi koppen varmer nok nesten like mye som det Leeds gjør for tiden,de ligger nemlig oppi toppen i en lavere divisjon i England.

Mere utland å mere Robert for nå på onsdag reiser han nemlig til residensen hans i Spania, der skulle han sitte pal med det samme han kom ned for å se i fred å ro de avgjørende partiene i sjakk VM, det spørs om det går så bra for iflg han selv så skulle pinadø an Sletten ( det 4 medlemmet i Team Nevland å som uhyre sjelden er med oss på ronder) og være med ned, å hadde det ikke vært for Sletten er litt strengt gift å måtte pakke til turen helt selv, dette tar alltid 2 dager iflg Robert, så hadde Sletten faktisk vært med på denne ronden, også iflg Robert, kan kanskje vær at alt dette er en WHITE løgn fra ann Robert dette her.

Så over til litt BLACK friday, for på fredagen som var så gikk denne merksnodige handledagen av stabelen, å en av kveldens deltagere gjorde et skikkelig varp, ann Halvor snopet seg nemlig en ny PC.

Mere BLACK men nå monday for det hadde nemlig turlederen denne kveld for hun som han deler regninger med i heimen hadde nemlig klart det kunst stykket å reise ut med feil bil å i den lå både hodelykten til turlederen å ikke minst hundebåndet å selen til Pia, å du å du,det ble krise delux, Pia stod «superklar» å ble skikkelig snøden når hu ikke kunne være med på tur.

Julen starter stadig tidligere hos folk å på kveldens ronde hadde vi akkurat kommet bort til Edlandsvannet da vi ble møtt at «dette synet», enda verre ble det da vi var kommet til begynnelsen av Rettedalen, du skal se mye før ørene detter av……….. noge i den duren….. for noen hadde pinadø pynta «juletreet» og.

Vell hjemme denne kveld så var ikke kvelden helt over for da turleder steg inn døren hjemme «så stod det ei» som forsatt ikke hadde glemt hva hun ikke fikk være med på, nå laget hun tydelige lyder på at nå ville hun ut, å vipps så måtte turleder på direkten ut på tur med Pia, i fri dressur uten bånd var det bånn gass i en halv time, en sliten turleder tok kvelden omtrent umiddelbart etterpå.

Treningsdata å Garmin fæks for ronden finner du «HER». Mvh, turleder Kurt.