Referat ronde 7 sesong 15 den 3-12-18, Team Nevland ronden

Det er lagt til 3 bilder i referatet, for å se disse trykk i tekst på «ser han slik ut», «pyntet», «nissen». For treningsdata å Garmin fæks trykk på «HER».

 

Sjelden ting skjedde å 107 er tallet, Sigve………….., Sletten…………., å en evig ung deltager.

På ronde 7 i sesong 15 var vi 11 stk, 9 stegger å 2 megger. Været var så smått litt vinterslig med endel vind å litt sludd i nedbøren, gradene var varme 5,5 men synkende under ronden.

Skamkjekt så fikk vi en ny deltager å det er jo en stund siden sist faktisk så må vi tilbake til sesong 13 å ronde nr. 15 sist vi hadde en ny deltager da både ann Kurt Back å hu Aud Ullestad ble med oss. Den nye deltageren er ei dame fra Kverneland med Ålgårske aner, hun er sjerist mæ mellomste sønn til turlederen ann Mats å hu hette Iris Holen, Iris blir dermed den 107 personen i rekken av forskjellige menneskje me he hatt med oss i løpet av vårt 15 årige virke, hjertelig velkommen skal hun være.

Så noe mindre hyggeligt for ann Sigve var meget sen til kveldens ronde faktisk så rakk han verken oppropet eller lagbilde tagning, å siden dette har skjedd før så hadde heldigvis turleder han tegnet i paint arkivet hans fra før slik at Sigve ble klippet rett ut der å inn på lagbildet.

Ann Robert måtte denne gang melde håndballitanangeravbud.

Det var knyttet stor spenning til om ann Sletten, det 4 medlemmet i Team Nevland, ville dukke opp til kveldens ronde, dette grunnet at han å Terje M å Robert hadde vært sammen på reise til Robert sitt spanske ferieparadis fra forrige onsdag til lørdag, håpet var at de to hadde klart å overtale Sletten om å bli med oss igjen, iflg adelskalenderen så står Sletten med hele 7, jeg gjentar 7 ronder på ……… 15 år, men dengang ei. For de som lurer på hvem han er, siden det blir skrevet endel om han, så «ser han slik ut», et helt fersk bilde av han tatt for bare dager siden i Spania. Jan Erik Sletten er en kjempekar som turleder virkelig håper snart dukker opp å er med oss på rondene.

Forøvrigt så hadde denne 3 banden det kjempekjekt på turen der nede, gått å varmt hadde det og vært, shortsvær å greier å sesongens siste appelsiner ble og hentet fra Robert sin frukthage, å jammen fikk ikke Robert «pyntet «litt til jul og der nede å om der ikke var antydning til snø der nede så hadde iverfall «nissen» noe hvit i nærhetet av seg.

I kveld så fikk vi nyss i at en deltager har kun 1 mandagsronde igjen før han når en ny milepæl i livet sitt, ann evigunge Tor Helge runder nemlig neste tirsdag den nette alder av 60, det gledes for kake ønskene haglet fra kveldens deltagere så time will showwe om vi kanskje får en kakebit fra jubilanten.

Treningsdata å Garmin fæks for ronden finner du «HER». Mvh, turleder Kurt.