Referat ronde 8 sesong 15 den 10-12-18, Team Nevland ronden

Det er lagt til 4 bilder i referatet for å se disse trykk i teksten på: «lekkerbisken», «jubilanten», «reise hit», «gedigne», for Garmin fæks trykk på «HER».

Jubilant tok kaka, på en måda, Robert viste oss hans gedigne………, å ei luremus som gjemte seg vekk

På ronde 8 i sesong 15 var vi 10 stk, 9 fjøsnisser å 1 mamsemuss- Været var issje så hakkande gale,litt kald vind å antydning te stjerneklart,

gradene var varme 3,8.

Til denne ronde så måtte Sigve melde salt i lake te brøytebilen avbud, puh.

Meget gledeligt så fikk vi nok en gang servert en «lekkerbisken» med tilhørende kaffi til før avgang, denne gang var det fra «jubilanten» Tor Helge som skulle gå sin aller siste ronde med oss………… som en mann i 50 åra, for allerede på tirsdag runder han 60 år, hipp hurra for han å gratla så møje mæ den store dagen, bursdag sang på forskudd fikk du og av kveldens deltagere.

Mere gledeligt for ann Robert dukket opp med en av sine «gedigne»……. appelsiner som han hadde høstet fra egen hage i Spanien å de va grævla goe.

Jaggu så klarte pinadø hu May Katy å gjemme seg vekk når vi tok lagbildet, det ble først oppdaget når det var for seint, derfor ble hun denne gang klippet ut fra et tidligere lagbilde å limt direkte inn på kveldens bilde, så dææææ så, mæ osse blei hu uansett.

Det var noen til som imponerte denne kveld nemlig turleder sin hund Pia, hun ble sluppet løs når vi kom bort til Edlandsvannet å ganske raskt så ble vi plutselig gående to å to med et godt stykke mellom hvert par, det var da Pia sine uvante evner dukket opp hun sprang nemlig flere ganger helt bak i feltet til de som gikk sist, bjeffet litt, som om raska på, så sprang hun frem til flokkleder/turleder liksom for å få litt kred, på en måda, uheldigvis så var det ingen andre enn Pia så tok hintet om å få flokken samlet.

Så litt matematikk, for ann Robert å Terje M diskuterte hvor mange ronder vi hadde gått totalt å hva det evnt, ble i antall km, fasiten er som følger:vi har med kveldens ronde gått 326 ronder, ganger vi det med 7,3 km som en ronde er så blir det 2379,8km, men det har ingen klart det nærmeste er turlederen selv han har pr dags dato gått 315 ronder som da gir en total distanse gått som er 2299,5km.

Nå er det bare 1 ronde igjen før jul (så får vi ett opphold helt frem til den 7 januar) å i den forbindelse så prøvde turleder i helgen å komme i litt jule stemning ved å «reise hit», kjekt å koseligt der men julekvelden, på en måda, er for langt vekke enda til at den helt stora kjenslå æ der, ja,ja.

Treningsdata å Garmin fæks for ronden finner du «HER». Mvh, turleder Kurt.