Referat ronde 9 sesong 15 den 17-12-18, Team Nevland ronden

Det er lagt til 4 bilder i referatet for å se disse trykk i teksten på»feile dette», «isen lagt seg», «skiltet», «snø på bakken», for treningsdata å Garmin fæks trykk på «HER».

 

Ny/gammel deltager på en måda, historisk tidsbruk på et lagbilde, nytt helse utrykk i disse juletider å litt julestemning, å klemmer å sånn

På ronde 9 i sesong 15 var vi 10 stk, 9 herrer å 1 luremus.

Været var nok en gang issje så hakkande gale, med stjerne klart igjen men med en litt lei kald fra fra…. Vaula bruå, ca.

Dessverre så hadde Robert fått ryggvondt å måtte melde pass,goe bedring til han. Selv om vi ikke fikk ny deltager så fikk vi nesten en ny denne gang å grunnen til det var at han Tor Helge gikk sin aller, aller, aller første ronde som 60 åring, brrrrrra.

Mindre bra var det alt kveldens lagbilde tagning tok hele 3 minutt å 16 sekunder å få tatt, grunnen var at hun lure…… May Katy hadde store problemer med å finne plassen sin å når hun først fant den så ble hun knapt synlig på bildet, pyttsann, hu May Katy er ei livlig dame som det er veldigt kjekt å ha med oss på ronden, amen.

Ann Sigve var nok en gang i det spreke hjørnet for han hadde vært med Melshei gjengen igjen på tur i forkant av kveldens ronde.

Noen av kveldens deltagere har hanglet litt med helsen i det siste, issje bra det nå rett før jul men fortvil ikke for på nett nyhetene her om dagen så sto det at det ikke var sikker vi var sånn syke, men heller kunne «feile dette».

Mere jul for turleder fikk ett snev av julestemning i helgen når han var på tur med Pia i Fodna alpene i heimtraktene for inne ved Kodlitjødnå hadde «isen lagt seg» å skøyte is «skiltet» var på plass, å jammen så var det og kommet litt «snø på bakken».

Dette var siste ronden på denne siden av nyttår,den første på nyåret ermandag den 7 januar, så etter kveldens ronde så ble tatt initiativ av May Katy til en felles god jul klem å jammen så fikk turleder og seg en liten……lureklem. Ønsker herved alle en riktig God Jul å så treffes vi igjen etter nyttår.

Treningsdata å Garmin fæks for ronden finner du «HER». Mvh,turleder Kurt.