Referat ronde 10 sesong 15 den 7-1-19, Team Nevland ronden

Det er lagt til 5 bilder i referatet, for å se disse trykk i teksten på, «hele mandagen», «Apple Watch», «fantastisk produkt», «fuglekasse», «så det slik ut».

 

Ny sesongdebutant, juks på gang denne ronden, tannvondt, smarte julegaver, å en som aldri får nok tur på mandager.

På det nye årets første ronde å sesongens 10 ronde var vi hele 12 stk, 10 segne herrer å 2 steinklare madammer. Været var nok en gang sånn der med vind å regn fra start å etterhvert litt opphold, gradene var varme 5,5.

Meget gledeligt så fikk vi en sesongdebutant denne gang, nemlig samboeren til ann Terje M, å hu Nina K. (var sist med på ronde 21 i sesong 14 den 19-3-18).

Imponerende så hadde Sigve startet det nye året godt med tur med Melsheigjengen iforkant av kveldens ronde, ellers så så alle de andre sånn noenlunde pigge å raske ut etter langfrien fra rondene, eneste var turlederen som før helgen var til rotfylling, på en måda, av ei jeksel, dette uten bedøvlse å det gikk greit men heerreegguudd, dagen ittepå å helt til søndag så var det maks døgndose smertestillende, men det går likar no.

Mindre imponerende så dukket samboeren til an Mats, hu Iris opp, hun debuterte på rondene for 4 ganger siden å i kveld dukket hun opp rett før rondestart men hun skulle IKKE være med oss i kveld nei, hun skulle bare gi sin aktivitets klokke til Mats, hun hadde nemlig en intern konkurranse med sin søster om antall skritt så denne kvelden skulle Mats bidra til å få et godt forsprang, å du å du, Iris skulle bare visst, for svigerfar slæsh turleder hadde nemlig dette antall skritt tall for «hele mandagen».

Aktivitets klokke ja, turleder fikk seg ei sånn til jul, ikke sånn ei dridklokka så «Apple Watch» men ei Garmin Vivoactive HR, ett «fantastisk produkt» som heretter skal brukes til å registrere alle Garmin fæks for rondene. Jul ja, turleder hadde sikkert vært litt snill i året som var for han fikk «en fuglekasse» med en utskåret Liverbirds i fronten, fordi uinnvidde dette er emblemet for fotball laget Liverpool, å inni dette mesterverket «så det slik ut», forøvrigt så er denne laget i kun 2 eksemplar, til meg å en kamerat, så dette er ekslusivt.

For treningsdata å Garmin fæks for ronden trykk å se «HER».

Mvh, turleder Kurt.