Referat ronde 11 sesong 15 den 14-1-19, Team Nevland ronden

Det er lagt til 4 bilder i referatet for å se disse trykk i teksten på «denne snæppen», «svar på tiltale», dusjing», «så ble alt bra igjen», for Garmin fæks trykk på «HER»

Deltager vært på håndball tripp, en med piggene ute…….., fjåge dama, akter i heimen til turleder.

 

På ronde 11 i sesong 15 var vi 7 stk, 6 værer å 1 søye. Været var vinterslig med snø på bakken å i lufta, gradene var på frysepunktet altså 0,0 grader.

Ann Sigve hadde brøytevakt denne uken å måtte dermed melde avbud, det måtte også ann Robert å nok en gang så var det håndballen så tok han, Robert hadde og vært i Danmark i helgen å der fikk han med seg mere håndball nemlig de to første kampene med Norge i håndball VM for herrer, dermed så var turleder den eneste fra Team Nevland på kveldens ronde.

Det var sleipt å glatt på kveldens ronde å flere hadde problem med å holde seg på beina dette gjaldt ikke Berge for han hadde piggsko.

Kjekt så var det møje lått å løye blant kveldens deltagere å hu May Katy får oss alle i godt humør selv om hun er en generasjon eldre enn………. de……..fleste, ish, bare kødda.

Mere lått å løye for turleder hadde luften kånå si i helgen å etter den 4 nattevakten hennes bar det rett ut på tur rett etter hun hadde våknet, med det søvetrynet på hu, så da klarte undertegnede ikke å dy seg han sendte «denne snæppen» av turen til venner å kjente men jaggu kom det ikke «svar på tiltale» tilbake igjen, he issje meir løye enn me lage sjøl seie æg.

Løye var det ikke for Pia rett før helgen for på tur sammen med matmoren hennes så vasset uti ei myr, det skulle hun ikke ha gjort for da vet hun hva som venter, det verste hun vet, «dusjing», men etter «litt tørking « så ble alt bra igjen.

Garmin fæks for ronden finner du «HER», men der står ikke antall skritt på ronden, med turleder sin nye Garmin dibbedutt så ble det målt 9235 av disse. Mvh, turleder Kurt.