Referat ronde 12 sesong 15 den 21-1-19, Team Nevland ronden

Der er lagt til 7 bilder i referatet for å se disse trykk i teksten på, «belysning», «så vakkert», «lite snø å måke», «clean upen», «gode skiforhold», «prepping», «første skitur», for treningsdata trykk på «HER»

Sovende fraværende deltager, historisk rolsete lagbilde, alle så lyset, vinteren i gang i Sirdal for……………

På ronde 12 i sesong 15 var vi 11 stk, 9 drenger å 2 piger. Været var skikkelig vinterslig med en del snø på bakken å kalde 2,5 minusgrader.

Ann Sigve var fraværende av, først, en ukjent grunn, men via ein melding så kom det frem at han hadde litt for gått i sengå itte enn formidabel 14 timers økt i brøytebilen. Kjekt så var hu Nina K tilbake igjen slik at jente gjengen var oppe i 2 igjen. Hu Nina møtte opp med piggene ute på en måda, for det var glatt på kveldens ronde å hun hadde nemlig skodd seg med brodder under skoene, det skulle nok flere av oss gjort for det var svært glatt ikveld.

Kveldens lagbilde ble historisk, på en negativ måte, på en måda, for på vår nye startplass, rampen til varemottaket til Europris er det for tiden svært rotete med masse ting å tang etter de har hatt en gedigen ombygging der å paller med diverse står i hytt å vær på rampen å i kveld så skulle Robert på død å liv stå bak en høy stabel med paller å hu May Katy valgte å stå bak en litt for høy palle, dermed ble det ett skikkelig rote lagbilde som vi før aldri har opplevd maken til, ja selv turlederen så litt annerledes ut.

Å så sto verden issje te påske liksom, for i 14 å en halv sesong i stummende mørke så alle lyset i kveld, å det var ikke han i himmelen vi snakker om, men Gjesdal kommune som hadde meget seg til å sette opp «belysning» i enden av Edlandsvannet, det ble riktig «så vakkert».

Turleder hadde hatt sin første tur opp i vogna i Sirdal i helgen, forholdsvis «lite snø å måke» der til å være halvveis uti januar, å slik så det ut etter den første «clean upen», men litt lenger oppi dalen var det «gode ski forhold» å etter litt «prepping» var det klar for vinterens «første skitur».

Treningsdata å Garmin fæks for ronden finner du «HER». Mvh, turleder Kurt.