Referat ronde 13 sesong 15 den 28-1-19, Team Nevland ronden

Der er lagt til hele 11 bilder denne gang, for å se disse trykk i teksten på: «ett bilde», «temmelig høye», «Ipa», «på tur», «i snøen», «koste seg inne», «tok på», «langt unna», «Pjusken», «måke», «plenen». For Garmin fæks trykk på «HER».

 

Nye sesong debutanter, en med sitt første fravær, sovende deltager tilbake igjen, å mye om helgens vær.

På ronde 13 i seong 15 var vi 13 stk, 11seniorer å 2 syflider.

Været var skikkelig vinterslig med en del snø på bakken, temmelig vindstilt, is på Edlandshavet å sesongkaldeste minus 5,5.

Dessverre så var han Berge fra værende for første gang denne sesong dermed er det nå igjen 4 deltagere som har alle rondene hittil.

Meget gledeligt så fikk vi hele 2 sesongdebutanter i kveld, først ann Ole Bård, (var sist med på ronde 24 i sesong 13 den 3-4-17) han er kompis med Mats å Bernt å ikke minst er han samboer med deltager nr 100 nemlig hu Henriette, kjekt å han han tilbake igjen. Sesong debutant nr. 2 var turleder sin yngste sønn Thomas (var sist med på ronde 20 sesong 14 den 12-3-18) han har hatt et lengre opphold pga en inngrodd negl i storatåen denne er blitt kappet av endel å så har di brent vekk never med laser slik at den ikke vokser ut igjen, uuuhh, godt dette ikke var undertegnende, hadde sikkert sytet fælt i laaaaaang tid.

Kjekt så var og forrige rondes sovende brøytevakt Sigve tilbake igjen-

I helgen som var så var det et forrykende vær med vind å snø, her «et bilde» fra Neseveien som vi går på ronden hvor det var skikkelig rufsete.

Turleder kom seg ikke til fjells i helgen pga været å måtte heller tilbringe helgen hjemme å der var brøytekantene «temmelig høye».

Heldigvis gikk det ann å gå noen turer innimellom å i helgen var vi barnevakt for søsteren til Pia nemlig hu «Ipa» å di koste seg både «på tur» å «i snøen» å når været sto på som værst så «koste de seg inne» men all lekingen «tok på» men leketingene var aldri «langt unna», å ikke nok med det, katten i huset, «Pjusken» nektet plent å gå ut på do for der var det for mye snø, løsningen ble å «måke» gangpassasje fra terrassedøren å helt ut til «plenen» , å du å du.

Garmin fæks for ronden finner du «HER». Mvh, turleder Kurt.