Referat ronde 14 sesong 15 den 4-2-19, Team Nevland ronden

Det er lagt til  hele 12 bilder i referatet, for å se disse trykk i tekst på: «andre siden», «denne karen», «shopping», «snobe butikken», «Ølbergstraen», «Pomeranian», «ingen ende ta», «en liten knøtt», «Sverd i Fjell», «magisk øyeblikk», «noen slitne», «ikke alle».

For treningsdata å Garmin fæks trykk på «HER».

 

Uvanlig mange bilder i referat pga en hendelse, værpesyk deltager, glatt føre.

På ronde 14 i sesong 15 var vi 9 stk, 8 herrer med å uten bart, å ei høna mæ egg.

Været var utfordrene med vått på bakken, delvis isføre å varme 3,1 grader.

Robert ble nok en gang tatt av håndballen å derfor fraværende igjen.

Det var meget glatt på kveldens ronde å flere hadde derfor tatt på seg piggskoene før start, spesielt gale var det over på «andre siden» ved foten av Edlandsfjellet. Å etter halvgått ronde valgte enda flere å ta på seg medbrakte brodder, hu May Katy som var eneste høne i flokken hørte vi klunke så ei ……….. rett som det var når vi gikk der det var glatt å flere lurte på om hu holdt på å legge egg for vi fant stadig små hvite klumper etter henne, heldigvis viste det seg bare å være snø å isklumper vi fant, puh.

Turleder hadde hatt storfint besøk helt fra Trondheim i helgen for ann Roger, Team Nevland deltager nr. 62 i rekken, hadde tatt turen ned sammen med fruen Britt for å planlegge/bestille våres felles sommerferie tur til Gdansk, det ble kjekke å innholdsrike dager der vi fikk og fikk middagbesøk av hu Anbjørg Høiland tidligere Valseth hun er og Team Nevland deltager, den 21 i rekken, hun er en god venn med både oss å Roger å Britt, det ble ett kjekt gjensyn, Rogern fikk og et kjekt gjensyn på lørdagskvelden da vi besøkte «denne karen». Ellers på programmet så stod selvsagt «shopping» på «snobe butikken» Våland ølutsalg på Bryne, videre bar det til plasser de ikke hadde vært på før til tross for at de har vært her på mange turer tidligere, sånn som på «Ølbergstraen» hvor vi forøvrig traff på noen lekekamerater til hu Pia som selvfølgelig var med oss på tur, først traff vi på en «Pomeranian», som er den rasen som far til Pia er, de to fant virkelig tonen å leken ville «ingen ende ta», så traff hun på «en liten knøtt»som kun var 11 uker gammel av rasen Chihuahua. Videre bar det til «Sverd i Fjell», Hafrsfjord hvor solen etterhvert var i ferd med å gå ned noe som ga  fotografen ett «magisk øyeblikk». Vell hjemme igjen var «noen slitne» men det gjaldt «ikke alle».

Treningsdata åGarmin fæks for ronden finner du «HER». Mvh, turleder Kurt.