Referat ronde 15 sesong 15 den 11-2-19, Team Nevland ronden

Å guri malla igjen er det lagt til endel bilder, hele 9 stk, for å se disse trykk i teksten på: «rykende ferske», «nye tursko», «var lekk», «i karet», «Stamphuset», «økt betraktelig», «nye traseen», «likte Pia seg», «rondt havet», for Garmin fæks trykk på «HER».

 

Fjågt vesen manglet, ronde uten det sterkeste kjønn, deltagere var svette både her å der, en som imponerte, man flu genererte nesten alle bilder i dette referatet, å et lite glimt fra den nye traseen.

På ronde 15 i sesong 15 var vi 12 stk, bare hannkjønn.

Været var tilbake til normalen, ikke vinter i det hele tatt ingen snø på bakken lenger å vi stod på bar bakke, på en måda, altså helt ingen glatte partier, vinden var litt lei å plussgradene viste 1,0.

Dessverre så var vår alles kjære May Katy fraværende for første gang denne sesongen å det merkes, hennes blide vesen ble savnet denne kveld, å også for første gang denne sesong så gikk ronden uten en eneste dame tilstede, med May Katy fraværende så er det nå 3 stk, igjen som har alle rondene denne sesongen.

Kjekt så var ann Tore S tilbake med oss igjen, mere kjekt for ann Robert dukket opp med «rykende ferske» buffer til oss å slæp åff te dei så issje fekk, han tar med flere også til neste ronde, kanonbra Robert.

En deltager imponerte i kveld for turledersønnen Thomas gikk fra oss alle denne gang han ville tydeligvis ikke holde følge med faren sin slik som tidligere, som følge av dette så kom Thomas først i mål, brrra.

Til kveldens ronde så hadde turlederen måttet investere i «nye tursko» siden de gamle «var lekk», den nye par sammen setningen heter Salomon X Ultra å er av typen Hiking sko å de var helt fantastiske.

Ikveld var det som sagt en litt sur vind å tempoet denne gang ble satt litt høyere noe som gjorde at vi etter hvert ble goe og varme, akkurat det sleit Robert å Tore S litt med for de gikk sammen nesten hele ronden å drøset gikk konstant faktisk så sa Robert at han nesten ikke hadde kommet til ordet i det hele tatt å når de kom i mål var han ene varm i stemmebåndene å han andre svett i ørene, ja ja, pyttsann, mange måter å varme seg på, men tiden ble god, tangering av bestetiden denne sesongen som er 1 time og 12 minutt.

Turleder hadde vært så uheldig å få man flu i helgen, hekkans greier å så issje någe så helst medynk fra livsledsageren i heimen heller så da måtte det bare jobbes selv, først en tur «i karet» for å svette ut litt da dette var gjort så stod plutselig det andre hokjønnet i heimen, Pia, klar hu VILLE ut på tur omgående så da måtte bare turklærne på å ut å svette enda mer, videre det bar ned til sentrum her på Ålgård opp til flotte «Stamphuset» å den flotte fossen som nå hadde «økt betraktelig» etter di siste dager snøsmelting, så skulle den «nye traseen» vi skal gå på siste ronde denne sesongen testes å der «likte Pia seg» for hun kunne springe løs der, denne traseen er en av de fineste plassene «rondt havet», å til de som aldri har gått dette stykket er det bare å glede seg.

Treningsdata å Garmin fæks for ronden finner du «HER». Mvh turleder Kurt.