Referat ronde 16 sesong 15 den 18-2-19, Team Nevland ronden

Det er lagt til 8 bilder i referatet for å se disse trykk i teksten på: «å du her var en av dei», «sagnomsuste sjokoladen», «lese her», «den 17-2-18», «den 17-2-19», «ingen stopper», «tåka», «ut på tur», «belønning etterpå».

For treningsdata å Garmin fæks trykk i tekst på «HER».

 

Sprudlende deltager tilbake igjen, deltager sliter big time, 17-2 !!??……………….

På ronde 16 i sesong 15 var vi 10 stk, 9 alfa hanner å 1 lady.

Været var så smått litt vårlig i februar liksom, litt dusk i regn en smule vind å hele 5,0 varmegrader.

Kjekt så var hu May Katy tilbake igjen hun hadde også fått sykdom i skrotten sin til forrige ronde å enda var hun ikke helt i vadder men det gode humøret hennes det var ennå helt i orden, brrrra.

Ann Robert gjorde som nevnt i forrige referat han delte nok en gang ut buffer til de som ikke hadde fått «å hu her var en av dei».

Mere Robert for ann slide litt for tiå for favoritten hans (issje hu samboer Turid) nemlig den «sagnomsuste sjokoladen» Lohengrin fra Freia forsvinner nemlig fra hyllene å allerede nå er det tomt i maaaange butikker så den som vil gjøre Robert glad kan bare kjøpe det di kommer over av denne herligheten, han betaler sikker godt skal du se, grunnen til den forsvinner å litt historie om denne kan du «lese her».

Turleder hadde vært på et heller sjeldent besøk i vogna hans i snøfattige Sirdal i helgen, der er betydelig mindre snø der nå enn på samme tid i fjor for «den 17-2-18» var det så mye snø å på akkurat samme dato i år «den 17-2-19» så det slik ut, begge bildene er tatt fra samme plass, får bare håpe det kommer mer til påsken. Men lite snø ga «ingen stopper» for skitur selv om «tåka» lå tett så bar det «ut på tur» selvfølgelig med en liten «belønning etterpå».

Treningsdata å Garmin fæks for ronden finner du «HER». Mvh, turleder Kurt.