Referat ronde 17 sesong 15 den 25-2-19, Team Nevland ronden

Det er lagt til 6 bilder i referatet for å se disse trykk i teksten på: «Grimslifjellet», «favorittleken», «Den Norske Opera», «facebook», «i levande live», «finvær men bløtt»,

For treningsdata å Garmin fæks trykk på «HER».

 

Deltager hadde fått landlov, spreke 2 og 4 beinte, betent sak om……………..

På ronde 17 i sesong 15 var vi 12 stk, 10 brunstige menn å 2 fjåge fruer.

Været var helste vårligt med stille vind klart vær å småpene 7,0 varme grader.

Kjekt så var hu Nina K tilbake igjen til May Katy sin store tilfredshet, brrra. En som ikke var tilstede var turleder sønn Thomas han hadde fått landlov av sin far denne gang å grunnen til dette var at han for det første hadde stått opp grytidligt for å ha kjøretime så måtte han jobbe dette inn slik at han ikke var hjemme før i halv sju tiden å da måtte han inn på usosiale medier å takke en hel haug med folk for Thomas fylte nemlig 19 år denne dagen, gratla så møje te han.

Flere hadde vært på tur før kveldens ronde ann Tore S hadde vært ute i mange km men likevel var ann sprek han VILLE klare ronden på 1 time å 13 min ikveld å siden han var litt før oss andre i mål så klarte han det og, brrrra. Ei annen så og hadde vært på tur var hu Pia, nesten 10 km til «Grimslifjellet» på Sviland sammen med matmoren hennes, men dette var ikke nok tydeligvis for hu var steinklar til ronden litt senere på kvelden totalt ble det nesten 18 km tur på henne denne dagen å da skulle en nesten tro at hun var sliten men nei da etter hjemkomst fra ronden så var hun i det lekne hjørna å fant frem «favorittleken», å du å du altså.

Mere Lohengrin nytt for ann Robert for nå har «Den Norske Opera» også engasjert seg i saken å på «facebook» har det eksplodert, kanskje det siste ikke er sakt eller gjort i denne betente saken, time will showwe, på en måda.

Nok en gang hadde turleder vært i vogna i Sirdal å også denne gang ble det skitur, denne gang med følge på tur så da ble det jaggu et bilde og av ann Kurten «i levande live», å får en gang skyld så var været også på lag det var «finvær men bløtt»

Treningsdata å Garmin fæks for ronden finner du «HER». Mvh, turleder Kurt.