Referat ronde 18 sesong 15 den 4-3-19, Team Nevland ronden

OBS, beklagelsevis så ble lagbilde denne gang meget uklart.

 

Det er lagt til 3 bilder i referatet for å se disse trykk i teksten på:»flott utsikt», «ville ikke», «mor og søster». For Garmin fæks trykk på «HER».

 

Rykende fersk…………. , hjemmehelg med ei snurpen…………, å litt opplysning å etterlysning-

På ronde 18 i sesong 15 var vi 11 stk, 9 bjørner å 2 binner.

Været var igjen ikke vinterslig, litt yr i luften, stille vind å varme 5,0 grader.

Tilbake igjen etter landlov forrige gang nå som rykende fersk 19 åring var ann Thomas, mere hyggelig fra denne karen for han og siden sist han var med nemlig bestått teoriprøven til sertifikatet, imponerende bra å i løpet av mars måned en gang venter oppkjøringen på han, spennende.

Det hadde vært hjemmehelg for turleder denne gang å da ble det selvsagt tur i nærområdet her hjemme med en «flott utsikt» over Edlandshavet sett litt oppi høyden fra, rørende vakkert, med på turen var og hu Pia men for en gangs skyld var hun litt snurpen å «ville ikke» posere for fotografen, mer fornøyd var hun tidligere i uken da hun var på tur med «mor og søster».

Så litt fra opplysningstjenesten R. Olufsen, har har satt en foreløpig dato for den sagnomsuste Seldal-Fiskebekk turen hans å den er på selveste palmelørdag 13 april, så sett av denne datoen folkens dessverre får ikke turleder anledning til å være på den datoen MEN den er som sagt foreløpig å kan kanskje kanskje kanskje bli flyttet på.

Å så en en liten håpefull oppfordring fra turleder, 4 de 6 personene som har gått ronder i alle 15 sesongene har til nå vært med også denne sesongen å da mangler vi bare Per og Paula så er vi komplette også denne sesongen, det hadde vært såååååå utroligt kjekt hvis de hadde dukket opp, 5 ronder gjenstår av årets sesong så turleder krysser alt han har for at disse to fantastiske menneskjene snart viser sitt blide åsyn.

Treningsdata å Garmin fæks for denne ronden finner du «HER». Mvh, turleder Kurt.