Referat ronde 19 sesong 15 den 11-3-19, Team Nevland ronden

Det er lagt til 6 bilder i referatet for å se disse trykk i teksten på: «på nett», «gulrotkake», «disse 3», «søndagsgodt», «inklusiv tørking», «denne damen», for treningsdata å Garmin fæks trykk på «HER».

 

Oldemor x 2…………, mye blålys, en bil som streiket………, kake søker make……., topptur med godis.

På ronde 19 i sesong 15 var vi 6 stk, 5 manns å 1 kvinns. Været var issje så hakkande gale, antydning te stjerneklart, nesten vindstille å på talet 0,0 grader.

Til denne ronde, forøvrigt med det laveste deltagerantallet til nå denne sesong, så dukket ikke Robert opp å ikke en lyd i fra han heller før sent på kvelden da tikket det inn ein melding, ved første øyenkast på den så stod det noe om oldemor, rart, for trodde ikke Robert hadde noen oldemor men ved finlesing av meldingen så stod det visst: f… ans oldemor x 2 har vært i møde å glømt å je beskjed, puh, viktig å lese alt med det samme.

Ann Halvor var i det spreke hjørnet denne kveld for på vei til kveldens ronde så tok han seg likegodt en tur rundt Ålgård først, brrrra.

Utpå kveldens ronde begynte det å fryse på å bli glatt å da vi kom opp til Edlandsgeilane møtte vi på 3 utryknings kjøretøy, det viste seg at det hadde vært en ulykke på glattå bare noen km fra der vi gikk en bil hadde havnet på taket å blitt totalvrak men heldigvis gikk det bra med sjåføren.

En ulykke kommer sjelden alene for i heimen til turlederen på fredag som var så streiket bremsene på bilen når han skulle kjøre opp i vogna i Sirdal dermed gikk han glipp av å være tilskuer på lørdagens Sesilåmi dermed måtte dette heller følges «på nett». Som en liten gulrot i stedet for på lørdagen så tok turleder med seg sin svigermor på kafe å hadde kaffi å «gulrotkake». Helgen hjemme ble ikke så verst for på søndagen ble det kanonvær å da tok «disse 3» en topptur til Håfjell å der traff de på Team Nevland deltagerne Maen te Gunda, alias Oddgeir å vofsen Noah å da godis posen kom frem så var både Noah å Pia klar til litt «søndagsgodt».

Etter en laaaang pause på toppen «inklusiv tørking» av sko, sokk å såle etter at Thomas hadde trødd uti en islagt pytt var «denne damen» meget klar for hjemtur.

Treningsdata å Garmin fæks for ronden finner du «HER». Mvh, turleder Kurt.