Referat ronde 20 sesong 15 den 18-3-19, Team Nevland ronden

Det er lagt til 6 bilder i referatet for å se disse trykk i teksten på: «ført opp i boka», «en del fra åven», «remediene for helgen», «fantastiske forhold», «mæn work», «terrassen». For treningsdata å Garmin fæks trykk på «HER».

 

Nesten kjønnsløs, nesten en ny sesongdebutant, par i hyggelige omstendigheter, forgubbing………., mæn in wørk in the snø.

På ronde 20 i sesong 15 var vi 9 stk, 8 gubber å ei kjei.

Været nesten perfekt med antydning til både stjerne å måneklart, gradene var varme 3,0.

Vår alles kjære May Katy var fraværende denne gang men vi var ikke kjønnsløs, på en måda, denne gangen heller for hu Nina K dukket opp å sørget for rett kjønnsfordeling, brrra.

Ei som og bare nesten var med i kveld var samboer til Robert hu Turid, det var bare på håret hun ikke var med denne gang, heldigvis er det 3 ronder igjen så får bare Robert bruke all sin list å få henne med neste gang Turid ble ivertfall «ført opp i boka» til turleder så det skal ikke stå på det.

Hyggeligt så hadde Team Nevland deltagerne Ole Bård, som har vært med oss denne sesongen, å Team Nevland deltager nr 100 i historien hu Henriette kommet i lykkelige omstendigheter nå på fredag for de har blitt foreldre til en gutt, gratulerer så mye til dem, dette passer perfekt inn i forhold til nyrekruttering til rondene siden det anslagsvis kunne gå mot en forgubbing…………. om noen tiår.

Turleder kom seg endeligt opp i vogna å snøen etter forrige helgs biltrøbbel, det hadde kommet «en del fra åven» så da var det bare å finne frem «remediene for helgen» måkeutstyr å ski, først en skitur i «fantastiske forhold» i Fiskebudalen så litt «mæn work» med spaden å vips så dukket «terrassen» frem igjen.

Treningsdata å Garmin fæks for ronden finner du «HER». Mvh, turleder Kurt.