Referat ronde 21 sesong 15 den 25-3-10, Team Nevland ronden

Det er lagt til 11 bilder i referatet for å se disse trykk i teksten på: «lappen», «på sengen», «minket godt», «ryggsekken», «litt snø i pelsen», «lørdagsgotteriet», «bever», «skinne opp», «en liten sånn en», «bilde 1», «bilde 2», for Garmin fæks trykk på «HER».

 

Meget hyggeligt å rørende gjensyn, store dag for 2 av deltagerne, en som kan alt måtte på ……….., spesiell hæppening etter ronden var avsluttet.

På ronde 21 i sesong 15 var vi 10 stk, 8 tilårskomne menn å 2 unge fruer. Været var sånn der med opphold i starten å litt yr på slutten, gradene var varme 5,0.

Voldsomt kjekt så dukket 2 sesongdebutanter opp å det var ingen hvem som helst det var nemlig ann Per å hu Paula (var sist med på ronde 21 i sesong 14 den 19-3-18), gjensynsgleden var stor fra alle å turlederen selv hadde en liten klump i halsen av dette ekstremt kjekke gjensynet for nå var og alle i 6er gjengen komplett, de som har vært med på ronder i alle 15 sesongene, skamkjekt. Å la det bare være sagt, Per å Paula var akkurat like spreke å blide som de alltid har vært, faktisk så ville Per gå over i lett jogg på starten av ronden DA satte turleder foten ned, på en måda.

Dessverre så måtte både Robert å Sigve melde avbud med henholdsvis kurs på Varhaug å overtid. Når ann Per fikk høre at Robert var på kurs ble han øvegidde, e det noge han issje kan, trodde han konne å vett alt eg, ja, ja dæ trudde me og.

Enda mere gledeligt denne kveld for turleder sønn, Thomas kom blid å fornøyd til kveldens ronde, han hadde nemlig bestått førerprøven tidligere på dagen å hadde endeligt fått «lappen», han ble hjerteligst gratulert av kveldens deltagere, det ble og hu Pia for hu fylte nemlig 3 år denne dag å fikk blant annet frokost «på sengen».

Turleder hadde igjen vært i Sirdalen i helgen å der hadde det «minket godt» på snøen siden forrige helg. Denne helgen ble ikke skitur for det det blåste stikker å strå å regnet å sluddet om en annen så da ble det en gåtur i stedet, Pia var så redd alle bilene som kjørte fort forbi oss at vi måtte ta henne oppi «ryggsekken» å der storkoste hun seg selv om hun fikk «litt snø i pelsen» så da måtte turleder bære «lørdagsgotteriet» han hadde kjøpt i butikken i bæreposen hele veien tilbake til vogna. På vei tilbake så så vi spor etter «bever» å når vi kom tilbake igjen så hadde det begynt å «skinne opp» så da var det tid for «en liten sånn en».

Turleder fikk tilsendt noe så sjeldent som ferske bilder fra kveldens ronde fra hu May Katy, 2 flotte kontrast bilder, «bilde 1», «bilde 2», hjertelig takk for disse stemningsbildene May Katy.

Refleksvest kan bety så mangt ivertfall den flotte T.N vesten vi bruker for etter kveldens ronde så ble hu May Katy oppsøkt av noen personer i det hun skulle inn i bilen sin, de trodde hun var natteravn å hadde noe di lurte på men hu alltid løsnings orienterte May Katy sa at hun kun kjenner ruten rondt havet, så dessverre kunne hun ikke hjelpe dem selv om hun ville aldri så mye, herlig historie dette her, å når vi først er inne på natteravn, årets natteravn er nettopp blitt kåret å det ble ei i fra Ålgård som vant der nemlig hu Mona til Team Nevland deltager Tore Thorbjørnsen.

Trenings data å Garmin fæks for ronden finner du «HER». Mvh, turleder Kurt.