Referat ronde 22 sesong 15 den 1-4-19, Team Nevland ronden

Det er lagt til 7 bilder i referatet for å se disse trykk i teksten på: «gave», «sjekket», «vårløysing», «styrkedrikk», «testet», «litt snadder», «koz». For treningsdata å Garmin fæks trykk på «HER».

 

Rørende omtanke, en god issje 1 april historie fra virkelighetet, å turleder gir dere litt om snøforhold i forkant av påsken. Å VIKTIG INFO ANGÅENDE NESTE RONDE

På ronde 22, den nest siste for sesongen var vi 8 stk, 7 blåhvaler å 1 gasella. Været var ikke vinterslig med opphold å en litt merkbar vind, gradene var varme 3,0.

Til kveldens ronde var det blitt temmeligt lyst ute siden vi hadde hatt klokkestilling i helgen.

I kveld var det også 1 april å om det var en aprilspøk ann Robert kom med vites ikke men hans helgesysling var ett merrakkels, for hu Turid hadde nemlig solgt både spisebordet å alle stolene inklusiv LEVERING men det måtte Robert ta seg av, vell fremme på riktig adresse dukket det opp ei dame som ikke strøk 1,5m over bakken å en del unger, å etter alle stolene var bært inn å det tunge bordet hadde kommet inn i gangen var damen helt sluttkjørt, hun klarte ikke få det inn i stuen, det var da hun gjorde det geniale, HUN ROPTE PÅ MANNEN SIN, ………….å herregud, je meg styrke.

Mere fra det kvinnelige kjønn for vår kjære May Katy hun dukket opp litt forfjamset for ann Thomas var jo ikke med ikveld, May Katy hadde nemlig med en liten «gave» til han siden han på forrige ronde hadde fått lappen, så på vegne av Thomas tok faren imot gaven å fikk i tillegg sniket seg til en klem, å gaven ble overrakt med det samme turleder kom i døren hjemme å Thomas smilte å var så fornøyd da han åpnet pakken, tusen takk for omtanken igjen May Katy.

Så en liten info fra Robert, årets høydepunkt den sagnomsuste Seldalsturen hans står snart for tur,13 april er datoen, han legger ut mere info snart.

Påsken nærmer seg snart å i helgen ble snøforholdene i Sirdal «sjekket» å godkjent selv om det enkelte plasser var litt «vårløysning», etterpå var det tid for en liten «styrkedrikk». Også spasertur mulighetene ble «testet» med en gåtur fra GP en å bort til Brekkebua på Sinnes der «litt snadder» ventet å vell tilbake i vogna var det endeligt tid for litt «koz».

NB!!!!!! neste gang er det siste ronde Å AVGANG ER SOM I DE 14 ANDRE ÅRENE KLOKKEN 1930, 1930, 1930, 1930,1930. Resten av info om siste ronden å avslutningen etterpå blir lagt ut senere denne uken.-

Treningsdata å Garmin fæks på ronden finner du «HER». Mvh, turleder Kurt.