Siste ronde sesong 15 Team Nevland m/avslutning hos Pizzabakeren mandag 8 april klokken 1930!!!

Da vil turleder få ønske alle hjertelig velkommen til siste ronde for sesongen, som vanligt er avgangen klokken 1930, 1930, 1930,1930 på sisteronden. Det blir selvsagt det tradisjonelle molobilde ved havet rett etter avgang, å siden vi har 15 års jubileum blir løypen lagt litt om for første gang i historien, dette og litt for å vise de utenbygds deltagerne vi har med oss en liten perle langs Edlandshavet nemlig stykket fra Ålgård skole v/ fotballbanen å bort til Europris.

Etterpå går vi bort til Pizzabakeren hvor vi som vanligt spleiser på pizza så ta med monetas elle monetas kort, å siden det er jubileum så blir det selvsagt kake på alle. Å som det seg hør å bør blir det oppsummering å tallenes tale for sesongen pluss premiering for de med flest ronder, så vell møtt folkens. Mvh, turleder Kurt.