Referat ronde 23 sesong 15 den 8-4-19, Team Nevland ronden

Det er lagt til 11 bilder i referatet for å se disse trykk på den uthevet teksten i referatet.

For treningsdata å Garmin fæks trykk på»HER».

 

Rekord deltagelse på en siste ronde, mye fotografering på en magisk ronde, litt drid, på en måda, turleder rørt av den gule flekken????????, å vakker avslutning på ronden med  historisk omlegging av løypen.

På ronde 23, den siste i sesong 15 var vi hele 19 stk, 14 prinser å hele 5 dronninger. Været var sol å sol å sol, lite vind å varme 7,5 grader.

For ett oppmøte, folkens, å ny rekord på en avslutningsronde, imponerende. Rett etter avgang var det klart for årets «molobilde», ett vakkert sådan med Edlandsfjellet ruvene i bakgrunnen, magisk, har fått «tilsendt» et flott bilde fra et vinter dekt fjell å ett islagt hav, vakkert å masse takk. Turleder fikk og «tatt et bilde» av vårt kjære Edlandsvann når han på lørdagskvelden var på vei ned fra Kodlifjell.

Flere tok bilder på kveldens ronde, både ann Halvor som hadde med seg skikkeligt kamera å hu May Katy som tok masse bilder med telefonen sin blant annet dette sjeldne bilde av……….»turlederen» når han går ronde. Hun tok og dette «vakre øyeblikket» av kveld solen i det den var på vei ned når vi nærmet oss halvveis på ronden, takker så meget for disse blinkskuddene.

Når vi hadde kommet over på Edlandfjell siden så ble vi møtt av bønder som spredde møkk å det var jo drid for da ble vi litt spredd vi og, på en måda, ann Sigve traff likegodt en kjenning rett etter møkkasprederen å han måtte jo selvfølgelig snakke med han, leeeeeenge, Sigve glemte som vanligt da både tid å sted å iverfall at han gikk ronde rondt havet sammen med 18 andre, å je meg styrke, men issje så gale at det er godt for noge, for i de snart 52 årene turleder har vært bror til Sigve så har han aldri sett Sigve springe, for den «gule flekken» på bilde er nemlig Sigve i historisk jogg.

I slutten av ronden var løypen lagt om for første gang i historien, dette som en del av 15 års jubileet, vi gikk ned fra «Ålgård skole» «mot fotballbanen» å ned «mot havet» forbi den lille «sandstraen» å di idylliske husene som ligger ned mot havet før vi endte opp ved «Straen leilighetene» å til slutt ved vårt faste endepunkt Europris, en kjekke liten avstikker som jeg tror de som ikke hadde gått der før satte pris på.

Siste treningsdata å Garmin fæks for denne sesongen finner du «HER». Mvh, turleder Kurt.