AVSLUTNING-OPPSUMMERING-TALLENES TALE- PREMIERING FOR SESONG 15 MED TEAM NEVLAND RONDEN

Trykk inn se se alt om jubileumsesong 15 i både tekst å  hele 16 stk, bilder, trykk i uthevet tekst for å se disse.

Etter endt sisteronde bar det rett bort til Pizzabakeren, 16 deltagere var med på avslutningen, maten var «på vei» akkurat i det vi hadde «satt oss», å det gikk ikke lang tid før «første dame»forsynte seg, etter pizzaen var det tid for kake som det seg hør å bør ett jubileum, turleders kone hadde laget en kjempegod eplekake med «melis dekor». Turleder måtte trekke seg bort for å «oppdatere tallene» etter siste ronde, disse ble og «dobbelsjekket» å så var han klar for «hele sannheten» om sesong 15,

OPPSUMMERING SESONG 15

Første ronde gikk den 22 oktober 2018 fra ny «oppmøteplass» Europris bygget da den gamle plassen våres var revet å der det nå er et nytt bygg «i reisning», på en måda.

Det ble en litt spesiell oppstart på 15 års jubileumsesongen for 1 deltager hadde dessverre gått bort siden forrige sesong, ann Stein døde den 27 mai 2018 å flere av Team Nevland ronden sine deltagere var tilstede under begravelsen hans å der fikk vi høre hvor mye rondene betydde for han, Stein hadde 97 ronder sammen med oss å han ble «hedret» å minnet i forkant av den første ronden med en rose på gravstedet hans.

På ronde 7 fikk vi gledeligt en ny deltager, den første siden sesong 15, det var hu Iris Holen, samboer med turledersønn Mats, Iris ble dermed den 107 deltageren i rekken som har vært med hittil.

På ronde 15 dukket turlederen opp med flunk nye tursko, de gamle hadde gått i oppløsning.

På ronde 19 var det glatt å vi møtte på 3 blålysbiler det hadde vært en utforkjøring bare et par km fra der vi gikk, det skulle senere vise seg at det var en Team Nevland deltager ( nr. 97 i rekken)som hadde vært uheldig å kjørt av veien på glattå men heldigvis gikk det bra med ham men bilen ble totalvrak.

På ronde 20 fikk vi beskjed om at ann Ole Bård, som har vært med oss 1 ronde denne sesongen, hadde blitt far for første gang, dermed er en forgubbing av rondene avverget.

På ronde 21 så ble vår flotte refleksvest forvekslet for hu May Katy ble nemlig kontaktet av personer etter ronden da de trodde hun var natteravn.

Foruten ny oppmøteplass som jo er historisk så skjedde nok en historisk ting på siste ronden da vi i forbindelse med jubileet hadde lagt om løypen på slutten av ronden.

Ingen diplomer denne sesong til Per sin store overraskelse MEN ekstremt hyggeligt så er vi forsatt etter denne sesongen 6 personer som har vært med å gått ronder i alle 15 år, rett å slett imponerende, der 6 er:Robert-Sigve-Kurt-Gunn Maren-Per-Paula, gratla så møje folkens.

Temperaturmessig så har det vært forholdsvis varmt gjennom sesongen med 10,1 grad på ronde 4, vi har hatt kun 4 ronder med minusgrader hvor 5,5 kalde på ronde 13 som det kaldeste.

TALLENES TALE FOR SESONG 15

Det har blitt avholdt 23 ronder denne sesong dermed er vi nå oppe i 341 ronder siden oppstarten. Det har vært med 20 forskjellige menneskje denne sesong. På de 23 rondene har det totalt var med 239 personer som gir ett snitt pr ronde på 10,39 personer.

Den best besøkte ronden var den 23 å siste da vi var 19 stk, den dårligst besøkte var den 19 da var vi 6 stk.

Raskeste ronde var den 1-7-15 da gikk vi på 1 time 12 min, den tregeste var den 23 å siste da gikk vi på 1 time 21 min. Totaltid bruk på sesongens ronder er 26 timer 36 min som gir en snitt tid pr ronde på1 time 14 min.

Total lengde gårr i sesong 15 er 167,9 km, totallengde gått på 15 sesonger er nå oppe i 2489,30km.

PREMIERING SESONG 15

Først vil turleder få takke styret i Lauget som bidrar med 1000 kroner i premiepenger, disse deles på alle de i topp 3 med flest ronder i sesongen å denne gang er det hele 6 personer som deler premien. På delt 3. plass med 18 ronder «Berge å Geir», 50 kroner på hver pluss en liten Freia melkesjokolade. På 2. plass med 21 ronder «May Katy» 150 kroner pluss en mellomstor Freia melkesjokolade. På 3 delt 1. plass med alle 23 ronder, «Halvor», «Terje M» å ann «Tor Helge», 250 kroner hver pluss en stor Freia melkesjokolade, turleder gratulerer så mye. Følgende personer har dette antall ronder i sesong 15: Tore S-9-Gunn Maren -2, Mats-12, Bernt- 12, Maen te Gunda-2, Iris-2, Nina K-7, Ole Bård-1, Thomas N-7, Per-2, Paula-2.

For de 4 i Team Nevland som jo er utenfor konkurranse har følgende ronder:Robert-16, Sigve-16, Kurt-23, Sletten 0.

Adelskalenderen blir oppdatert å lagt ut i forkant av neste sesong men det kan røpes topp 3 stillingen: 3. plass, Paula 205 ronder, 2. plass Inger Marie 215 ronder, 1. plass Per 217 ronder, for de 4 i Team Nevland er ståa slik:Robert 268, Sigve 247, Kurt 330, Sletten 7.

Da turleder trodde han var ferdig for kvelden tredde vår kjære May Katy frem å ville takke turleder for nok en kjekke sesong, med seg hadde hun en liten «oppmerksomhet», en rørt turleder takket så godt han kunne, setter veldig stor pris på slikt, igjen mange mange takk May Katy.

Da gjenstår det bare å minne om Robert sin Seldalstur nå til helgen, påmelding ligger på fb under Seldal- Fiskebekk, så vil turleder bare få takke alle for nok en kanon sesong, ses igjen til høsten.

NB! Turleder vil herved også oppfordre folk til å støtte Lauget med medlemskap, dette er selvfølgelig frivillig å det må og nevnes at i klubben er det ikke noe dugnadsarbeid, kontigenten er dette året på 250 kroner, konto nr 3335.26.38647, det kan nevnes at for de i gåtur avdelingen ikke trenger full registrering på nett holder bare å mrk innbetalingen med fullt navn.

Mvh turleder Kurt.