En sykkeltur utenom det vanlige

( 2 bilder er lagt til, trykk i uthevet tekst)

For et par uker siden fikk jeg en hyggelig melding fra selveste Pitter, en av Laugets grundere, som hadde fått med seg at undertegnede hadde hatt et uhell på sykkelen å skadet seg slik at det ikke var mulig å komme seg verken noe særlig utendørs å ihvertfall ikke sykkel de neste 5-6 ukene. Uhellet skjedde  nettopp på en tirsdags trening med Lauget, Pitter er  primus motor for den delen i  Frivillighet sentralen i Gjesdal Kommune som driver med, ja, rett å slett lufting av folk, ut på tur mæ 3 hjuling, åff kårs mæ EL motor, ett helt fantastisk tilbud som betyr mye for mange enten det er bare sånne som meg som er litt umobil, på en måda, for en liten stund eller andre som av helt andre grunner ikke kommer seg noe særlig utendørs. Pitter å gjengen som holder på med dette trenger flere frivillige til dette arbeidet som betyr så utrolig mye, så min oppfordring er å være med å støtte opp om dette enestående tilbudet, eksempelvis 1 dag/kveld i uken/måneden, alt hjelper, Pitter er kontakt person (tlf 91885503) å står for opplæring å er med på turene i starten eller helt til hver enkel er trygg på/med sykkelen.

Kveldens tur for min del var bare helt kanon, vi trillet inn til Gjesdal Kirke hvor vi ventet på at gjengen fra kveldens tirsdagrunde med Lauget skulle komme, å mens vi ventet vartet Pitter opp med brus å is, å etter en kort tid så dukket 7 Laugs ryttere opp å stoppet hos oss for å hilse på, å jammen dukket det og opp enda en tidligere president i Lauget som også var med å starte opp klubben nemlig ann Dag, fantastisk, etter litt drøs dro vi hver vår vei, vi samme vei tilbake hvor vi hadde siste stopp på rasteplassen  ved Edlandsvannet. Hjertelig takk til ann Pitter for denne kjekke turen, han lever og onder for dette tilbudet så vær med å støtt opp om dette unike tilbudet. Mvh, Kurt Nevland.