Oppstart Team Nevland ronden rondt Edlandsvannet, sesong 16

Mandag 21 oktober klokken 2000 er det igjen tid for nye Team Nevland ronder, oppmøte plass som ifjor v/varemottaket til Europris bygget på Ålgård, adr. Rettedalen 51. NB! VIKTIG, vennligst ingen parkering ved varemottaket til Europris, alternativt kan det parkeres på enten Rema 1000 i Meierikrossen eller på den vanlige parkeringen til Europris. Mere info om sesongen følger.

Turleder vil nok en gang få ønske alle, både nye å gamle deltagere hjartelig velkommen til sesong 16. Det vil i denne sesong bli avhold 23 ronder, siste ronde går mandag 30 mars 2020. Pga at selveste julekvelden  i år er på en tirsdag så utgår ronden som skulle vært på lille julekvelden, mandag 23 desember, MEN fortvil ikke, 1 av årets 23 ronder blir nemlig en romjulsronde som er den 30 desember, egen info om denne kommer senere.

Det er i sesong 16 en person som kan nå 200 ronder å få diplom for dette.

Så vil turleder oppfordre deltagere som er med å går ronder om å støtte opp om Lauget med å betale medlemskontingent på 250 kroner, knto nr. 3335 26 38647, husk å mrk med fullt navn, dette er selvfølgelig helt frivillig,  å husk i Lauget er det INGEN dugnad.

Da gjenstår det bare en viktig ting, ADELSKALENDEREN for rondene, ferdig oppdatert til og sesong 15, den kan BESKUES HER. Mvh forsatt turleder Kurt.