Referat ronde 1 sesong 16, Team Nevland ronden

Det er lagt til 10 bilder i referatet, for å se disse trykk på uthevet tekst i referatet.

Ekstra gledeligt gjensyn, deltager med både overraskelse å bragd, mens en deltager hadde diare……….pluss en med opptil flere livsendringer, på en måda, pluss………. mye til.

På ronde 1 i sesong 16 var vi 9 stk, 7 gubber å 2 ladys. Været var meget bra med opphold i både regn å vind, gradene var varme 7,8.

Så var det endeligt klart for en ny sesong med ronder, Pia var steinklar 1,5 time før start 

Som vanligt på første referat i ny sesong, litt nytt om di 4 i Team Nevland:An Robert har dessverre godt til det drastiske skrittet å nemlig å flytte, ikke bare seg men hele familien fra samme gate som turlederen og bor i, til en flunk ny leilighet bare ca 5-6-7-8-9-10-11 steinkast unna. Han er også like sterkt engasjert i håndballen, å så har pinadø fått seg en sånn lekehund (riktig tenkt folkens, en sånn som unger og har) dette kjære nye familiemedlemmet er med de over alt, selv på reiser, åsså hette ann Kenny, åsså for di så vil går det ann å følge han på fb, der æ ann levande mæ i kværdagen. 

An Sigve, eller bobilsigve er vel mere riktig navn, han og fruen er mye på tur med den doningen både i inn å utland, ellers så har Sigve også i år var med No Limitation gjengen å syklet Trondheim-Oslo.

An turleder Kurt selv derimot fikk ikke syklet dette i år, faktisk så var dette første gang siden 2013 at han ikke var med å grunnen for denne herrådå var ett fall på sykkeltrening i begynnelsen av juni som førte til noen brukne ribbein, merrakkels te greier det der, men pytt pytt, det har blitt maaaaange gåturer i stedet for, noe som ga en positiv effekt på denne første ronden.

Så var det ann Sletten, har retten å sletten issje hørt noge ifra han, så dukket det plutselig opp en ide, facebook, der må det kanskje stå noe om han, men nei, der var det lite som var oppdatert 

Så til kveldens ronde, det var en glad å munter gjeng som hadde møtt opp å var klar for ny sesong, ekstra gledeligt så dukket selveste Per å Paula opp på den første ronden, dermed har de to 16 årsjubileum siden begge var med fra sesong1av å har vært med i alle sesonger etterpå, meget imponerende.

Hu May Katy fornekter seg ikke, hun gjorde nok en gang stas på turleder med å ha med seg sjokolade  til han, hjertelig takk igjen, setter stor pris på slikt, NB ei bitte lidå stonn for leggetid så va hu tome. May Katy hadde også feiret seg selv i helgen for datoen på lørdag var det akkurat 10 år siden hun ble med på ronden for første gang, gratulere så mye.  

Dessverre så gikk første ronde uten selveste Robert han stod håndballdommerfastpåbryne denne kvelden.

Dette frafallet vekket litt glede hos en anonym deltager, for hvis dette forsetter så tar han igjen Robert med antall ronder, samme anonyme deltager mente også at Robert snart gikk Sletten en høye gang, det var da turleder grep inn med noe helt ferske fæks om Robert, ryktene går nemlig om at han er blitt skikkelig topptrimmet i forkant av sesongen å er meget klar for mange ronder denne sesongen, han har til og med gått over fra vanlig Cola til Cola Zero, så dæ så.

I form var og kveldens deltagere for det delte seg raskt i 2 grupper fra starten av heldigvis så roet det seg noe etter venteplassen ca halvveis på ronden, apropos i form, en bragd av en deltager må nevnes, våres kjære May Katy er og en sykkelentusiast å i år klarte nemlig denne viljesterke damå å fullføre den store styrkeprøven Trondheim-Oslo, meget imponerende å igjen gratla så mye med denne store bragden.

Selv om tempoet roet seg etterhvert så var det en deltager som dessverre hadde diare, munndiare, oh yes, dokke tippet riktig og, det var nemlig an Sigve, han var verbalt utømmelig denne kvelden, bare kjekt det.

Kjekt var det og nå på søndag da gikk turleder en liten oppvarmingstur  rundt forbi på Ålgård   i ett fantastisk fint høstvær, selv Pia matchet høstfargen

Treningsdata å Garmin fæks for ronden finner du «HER», mvh turleder Kurt.