Referat ronde 3 sesong 16 den 4-11-19, Team Nevland ronden

Det er lagt til 6 bilder i referatet for å se disse trykk i uthevet tekst i referatet

 

Hyggeligt å historisk gjensyn, vofse gjensyn, dame søker dame, litt omvelting måtte til……å turleder har måttet begynne å stå opp om natta……

På ronde 3 i sesong 16 var vi 8 stk, 7 basser å 1 bassinne. Været var nok en gang upåklagelig med flau til stille vind totalt opphold å varme 5,0 grader.

Meget gledeligt så fikk vi en ny sesongdebutant å det var ingen ringere enn selveste Gunn Maren (var sist med på ronde 23 i sesong 15 den 8-4-19) med seg hadde hun også hunden Noah som jo har vært med oss mange ganger tidligere, med Gunn Maren på plass også denne sesongen har nå alle de 6 personene som har gått ronder i alle 16 sesonger vært med, kjempekjekt, de 6 er:Robert-Sigve-Kurt-Per-Paula-Gunn Maren.

Dessverre så dukket ikke vår kjære May Katy opp denne gangen, Gunn Maren savnet at det ikke var flere damer på denne ronden, time will showwe, håper det dukker opp flere etter hvert.

De firbeinte var rikelig representert , det ble nesten litt for mye for ann Kenny til Robert.

Avgårde det bar på ronden i et flott rondeturvær men idyllen ble brått litt skummel for plutselig et stykke ut på ronden så oppdaget vi at Kenny ikke hadde det så bra bak i hundebæremeisen til Robert, det var noe i topplokket som manglet, på en måda, men etter litt omvelting så så det straks bedre ut.

At vi ikke blir yngre med årene fikk Robert erfare på et kundebesøk her forleden, et eldre ektepar skulle fikse opp i huset å Robert var på befaring så sier fruen i huset, æg trur æg jekk på framhaldskulen mæ kånå di, å hjelpes, va jo issje framhaldskule når Turid vokste opp tenke han, så sa hu eldra damå, jo æg jekk på skule isamen mæ hu Tove, je mæg styrke, Tove æ jo mor mi sa Robert, fasiten er vel sånn at vår kjære Robert IKKE er så gammel han har bare ei evigunge å sprek mor, på en måda.

Turleder hadde vært særdeles inaktiv i helgen, det var nesten sånn at det ikke var utslag på skritt telleren, grunnen til denne herrådå var ett foreldre seminar i Haugesund der ingrediensene var: møter-sove-spise hele helgen, men litt spenning fikk vi for brannalarmen på hotellet kimte klokken 0135 natt til lørdag å hele hotellet ble evakuert heldigvis var det bare falsk alarm, utsikten fra 5 etasje var ganske ok. Det var ikke bare turlederen som hadde det roligt i helgen for Pia var også bortreist, på en måda, hun hadde gode sofadager hos sin søster.

Treningsdata å Garmin fæks for ronden finner du HER. Mvh, turleder Kurt.