Referat ronde 4 sesong 16 den 11-11-19, Team Nevland ronden

Det er lagt til 6 bilder i referatet for å se disse trykk i uthevet tekst i referatet.

 

Sjuga i heimen te Robert, mannagreier i helgen, deltager med god husk åsså lærte vi noe nytt……

På ronde 4 i sesong 16 var vi 5 stk, kun stegger med denne gang, været var igjen issje så hakkande gale, opphold men en lei vind, gradene var varme 3,8.

Sigve måtte denne gang melde brøytesaltevaktforfall puh.

Også ann Geir var fraværende denne gang dermed er det nå 3 stk igjen som har alle rondene hittil denne sesong. Å jammen var ikke også Kenny til Robert fraværende etter å ha vært med på 2 ronder, iflg Robert var Kenny smittet av værsjuga noge så visstnok ei te i den heimen he, pytt, pytt, ei gong må vell dæ og gå øve……….håper Robert.

Dette var første ronde for sesongen uten det beste kjønnet, hokjønnet, tilstede, men issje så gale at det ikke var godt for noe, for vi menner som var tilstede kunne mimre om en travel å kjekk helg for oss som vi kun har 1 gang i året, nesten, riktig nok må det innrømmes at det motsatte kjønn nok var sterkt delaktig i våres årlig selvfeiring i heimen .

Avgårde det bar på ronden å ganske raskt ble vinden ett tema, for det blåser nesten alltid motvind langs havet på E39 siden, faktisk så mente ann Tor Helge at han kun 1 GANG har hatt medvind på dette strekket så lenge han har vært med på rondene å Tor Helge har vært med på rondene siden den 7-2-11 i sesong 7, å i totalt 165 ronder, han he jysla goe husk ann Tor Helge. Som følge av denne vind problematikken så ble det nok en gang, om en vagt, prøvd å få turleder med på å snu ronden slik at vi går motsatt vei, heldigvis så trengtes det ikke svar, ett blikk var nok, på en måda.

Nå står snart vinteren for tur å vinterdekkene på bilen måtte på litt tidligere enn normalt, an Halvor hadde også fått på sine å så hadde han hatt bilen inne til EU kontroll å der ble jaggu dekkene hans ikke godtkjent for de var 5 år gamle, dette måtte være feil tenke vi å alle men det skulle vise seg at det stemmer, så da lærte vi oss noe nytt denne kvelden og.

I helgen så var det et fantastisk turvær  å turleder hadde vært på strandtokt fra Nærland til Obrestad fyr, der var det iverfall høstfarger, på en måda,  på steinene, på turen hadde vi med ei som ikke liker sjøvann , vi kom plutselig over et skilt som varslet noe skummelt  noe som ikke stemte i det hele tatt, etter en stund kom vi til en velkjent bro  som alle som sykler Nordsjørittet kjenner til.

Treningsdata å Garmin fæks for ronden finner du HER. Mvh, turleder Kurt.