Referat ronde 5 sesong 16 den 18-11-19, Team Nevland ronden

Det er lagt til 5 bilder i referatet for å se disse trykk i uthevet tekst i referatet.

 

Ronde totalt uten hokjønn, fravær grunnet lavt energi nivå, å litt om hokjønn ligge plager, samt litt om en sosial samling som nesten gikk hus forbi for turleder.

På ronde 5 i sesong 16 var vi 7 stk også denne gang var det bare det svake kjønn med, nemlig menner, været var opphold, lite vind å gradene var varme 3,5.

Ikke bare var vi uten kvinnfolk denne gang det har jo skjedd før men denne gang var vi før første gang denne sesongen absolutt uten hokjønn overhodet da turleder sin hund Pia måtte kaste inn hånd duken grunnet løpetid som medførte lavt energi nivå, denne tilstand er nesten den samme som det menneskelige hokjønnet også har bare det kalles for, vegå, på en måda, men er laaaaaaangt mildere enn løpetid, pyttsann.

I helgen som var nærmere bestemt på fredag var det en sosial samling i Stamphuset på Ålgård for alle som har en tilknytning til Lauget dessverre hadde turleder glemt dette av å fikk dermed ikke informere om dette på forhånd men det kommer nok flere av disse samlingene senere, ble klar over det kun timer før vi skulle møtes så turleder rakk det akkurat, her ønsket primus motor for kvelden ann Dag oss velkommen å en liten tale for kvelden ble det og, en kjempekjekke kveld ble det sammen med gode venner.

Mere helg for på søndag måtte turleder ut å lufte en sterkt løpetidplagetPia, puh, turen gikk først innom Flassavannet der isen såvidt begynt å legge seg, om det var frosten som gjorde det skal være uvisst men da vi kom helt nederst på Fiskebekk feltet parallelt der hvor vi går i starten av ronden så hang pinadø eplene på treet ennå.

Treningsdata åGarmin fæks på ronden finner du HER. Mvh, turleder Kurt.