Referat ronde 6 sesong 16 den 25-11-19, Team Nevland ronden

Det er lagt til 6 bilder i referatet for å se disse trykk i uthevet tekst i referatet.

 

Plantasje arbeid forårsaket avbud på ronden, sniken K……..også på tur, sjokkerende hendelse litt utpå ronden, å turleder hadde tuklet litt på ett sosialt medium etter en utfordring.

På ronde 6 i sesong 16 var vi 6 stk, 5 okser å ei budeie. Været var for første gang denne sesongen fuktig med småregn, meget flau vind å varme 5,0 grader.

Til kveldens ronde hadde både Robert å Terje M meldt avbud grunnet innhøsting av appelsiner på plantasjen te an Robert i Spanien, vel, an Terje M blei nok litt for sliten der nede for plutselig tikket det inn ett bilde av en utkjørt mann.Med på turen klarte nok en gang ølhunden til Robert ann Kenny å snike seg å det til og med på 1 klasse på flyet men det tok tydeligvis på å være på 1 klasse for da de landet ble Kenny hengende etter på en måda.

Å med Terje M fraværende for første gang denne sesongen er det nå 2 personer igjen som har alle ronden i sesong 16.

Kjekt så dukket hu Gunn Maren opp igjen sammen med hunden sin Noah. Turleder sin hund Pia derimot var nok en gang ikke med grunnet hormonelle problemer som følge av løpetid, trodde turlederen, men han forstår seg ikke på hokjønnet tydeligvis, for når matfar stilt og rolig forlot hjemmet før ronden uten Pia merket det, trodde han, så sto visst Pia på ytterdøra å ynka å ynka, dei heima forsto issje kæ så va gale, fylte hu ud for å sjå om hu måtte på do, men nei da, hu var klar for tur så turledersønn Thomas måtte ta Pia i bilen å kjøre ned for å prøve å finne oss å ved Vaula bruå så stod det plutselig en bil på sykkelstien å vipps så var Pia med oss på ronden rørende, tilbake i bilen etter ronden var det en våt men fornøyd hund, må nok ikke undervurdere de dere hormonene neste gang.

Som den årvåkne leser kanskje har sett i dette referatet så har turleder endret bilde av seg selv på lagbildet grunnet til dette er at han ble utfordret i helgen på snæppen til å lage et bilde av seg selv i profilen sin, det måtte tys til sønnen i hus for å få dette til så det ble issje så hakkande gale, å hvem som utfordret, jo hun pleier å være med oss på ronden, sier ikke mer.

Treningsdata å Garmin fæks for ronden finner du HER. Mvh, turleder Kurt.