Referat ronde 7 sesong 16 den 2-12-19, Team Nevland ronden

Det erlagt til 5 bilder i referatet for å se disse trykk i uthevet tekst i referatet.

 

2 sesongdebutanter, vi har fått en hedersmann i våre rekker, å ei merksnodig helg pluss mandag……………

På ronde 7 i sesong 16 var vi 9 stk, bare nisser. Været var så smått blitt litt vinterslig med regn underkjølt i bakken, på en måda, flau, på grensen til stille vind å sesongkaldeste ronde til nå med temperatur akkurat på frysepunktet.

Hyggeligt så fikk vi hele 2 sesongdebutanter denne gang nemlig ann Tore S (var sist med på ronde 23 i sesong 15 den 8-4-19) å turledersønn Thomas ( var sist med på ronde 23 i sesong 15 den 8-4-19), Thomas nå som ferskt uteksaminert fagmann i butikkfaget, hjertelig velkomne tilbake til ronden til dere.

Enda mere hyggeligt for vår alles kjære Robert fikk en meget velfortjent pris i forrige uke nemlig Frivilligprisen for sitt liv å virke i over 15 år for håndballen her i kommunen, prisen blir overrakt med pomp å prakt på selveste nyttårsaften av selveste ordføreren i Gjesdal, gratulere så mye Robert.

I gang på kveldens ronde ble det tidlig klart at det ble meget skummelt med det glatte underlaget flere mistet fotfestet underveis men vi unngikk heldigvis skader, det gjorde ikke turleder for han ble noen kroner fattigere på Black Friday, da ny telefon ble kjøpt, så da ble helgen seende sånn ut  å mandagen passet jo og inn i bildet kan du sei, med knall å fall å temperatur mot blått.

På gråsøndag var det jo 1 dag i desember å det betyr jo julekalender i heimen, Pia hadde fått en svær en å godsakene inni der falt i smak, fullt så heldig var ikke turleder med sin kalender  tviler sterkt på at den holder helt til julaften.

Treningsdata å Garmin fæks på ronden finner du HER. Mvh,turleder Kurt.