Referat ronde 8 sesong 16 den 9-12-19, Team Nevland ronden

Det er lagt til 3 bilder i referatet for å se disse trykk i uthevet tekst i referatet.

 

Ny sprek deltager, verve premie på gang, koblings annige deltager, flink turleder å et grese juletre.

På ronde 8 i sesong 16 var vi 8 stk, kun av det edle kjønn. Været brukbart med bart på bakken, antydning til klar himmel noe vind å varme 2,5 grader.

Ekstremt gledeligt så fikk vi en ny deltager, han æ sprøe, løyen, livlige, håndball å sykkel gal, opprinnelig fra utpå jæren en plass men har vært Ålgård bosatt i en mannsalder den nye deltageren som ble den 108 i rekken av forskjellige menneskjer som har vært med hittil er ingen ringere en selveste Dag Børre Norland, meget gledeligt å hjartelig velkommen til oss skal du være. Dag Børre ankom kveldens ronde sammen med ann Robert rett fra håndballhallen, å ann Tor Helge lurte litt på om det var noe verve premie på gang siden Robert hadde tatt med seg ny deltager, det er det selvfølgelig, premien er………….. hederlig omtale, takk Robert.

Ann Halvor hadde huå på travelt ikveld for han hadde fått seg ny TV som skulle kobles sammen med stereoanlegget dette var bare halvferdig før han måtte avgårde til ronden resten skulle han ha ferdig før leggetid, var han heldig så fikk han seg kanskje bare noen timer søvn før han måtte på jobb.

I helgen så fikk alle med lokalt fotball hjerte ett etterlengtet gull da Viking for 6 gang  vant cupfinalen, tenker at Team Nevland deltager Berge som forøvrigt var tilstede på kampen var meget fornøyd.

Siden sist så har turleder vært både god å heldig med julekalenderen sin han ligger akkurat i rute der.

Det nærmer seg jul å pynting av juletreet å i turleder heimen med både hund å katt så tikket det inn ett tips om hvordan treet da kan se ut )bilde).

Det må nevnes, mest sannsynlig, på grunn av ny deltager så ble det satt bestetid for denne sesongen med 1 time og 13 minutt, bra jobba folkens. For treningsdata å Garmin fæks trykk HER. Mvh, turleder Kurt.