Referat ronde 9 sesong 16 den 16-12-19, Team Nevland ronden

Det er lagt til 8 bilder i referatet for å se disse trykk i uthevet tekst i referatet.

 

Mini jubileum på gang, glatt å rask ronde, rørende nyhet å viktig info om når neste ronde er.

På ronde 9 i sesong 16 var vi 7 stk, bare fjøsnisser. Været var igjen upåklagelig med flau til stille vind å stjerneklart, gradene var varme 2,0.

Ann Sigve måtte melde brøytesaltevaktavbud, puh.

Hyggeligt så dukket forrige rondes debutant Dag Børre opp igjen, tydeligvis ikke skremt over å være med oss, brrrrra.

I kveld hadde vi et aldri så lite minijubileum det var nemlig ronde nr. 350 siden oppstarten.

Det var vekselvis meget glatt på denne ronden å på veien opp til krysset hvor vi går ned mot Edlandsvannet igjen var det meget glatt å det hadde det og vært for noen dager siden da hadde en bil kommet motsatt vei å kjørt rett av veien akkurat der vi fast venteplass ca halvveis på ronden. 

Det var litt vinterlig på Ålgård i helgen også for på søndagens luftetur med Pia var det hvit på toppen av Risfjellet , rett opp av sentral idrettsanlegget å ikke nok med det hele Edlandsalpene var dekket av et tynt snølag , riktig så vakkert.

Det lakker å lir mot jul  å om ikke dere ser julenissens reinsdyr på aften så kan dere jo gjør slik som denne syklisten.

NB! SISTE NYTT, tur deltager har kommet i lykkelige omstendigheter (bilde), dagen etter ronden så var turleder sin hund Pia på ultralyd hos dyrlegen å der var det jaggu valper på gang, å neeeeei, det er ikke Kenny te Robert så æ faren det er nemlig an Theo, nabo familie Grimsmo her i Fodnaberget sin hund, termin er satt til ca 20 januar, stooor glede i begge familier dette her, dessverre så blir det ikke noen ronder på Pia tidligst helt i slutten av denne sesongen.

VIKTIG INFO! Det blir ikke ronde neste mandag som er lillejulaften, derimot så blir det romjulsronde den 30-12-19 der det som vanligt blir servert litt lulebakst å kaffi FØR avgang på ronden, oppmøte ca ett kvarter før altså 1945, velkommen skal dere være.

Kveldens ronde var av det raske slaget ny bestetid for sesongen ble satt, for å se den må dere sjekke treningsdata å Garmin fæks HER. Da vil turleder herved få ønske alle en riktig god jul. Mvh, Kurt.