Referat fra romjulsronden, Team Nevland den 30-12-19

Det er lagt til 10 bilder i referatet for å se disse trykk i uthevet tekst i referatet.

Okkupert møteplass, mye godsaker, litt svangerskap nytt å litt om jul å sånn.

På ronde 10 i sesong 16 var vi 8 stk, bare kjønn mæ tut. Været var for første gang denne sesongen litt regntungt med byger i regn, litt frisk vind å varme 5,0 grader.

Dessverre så måtte Robert melde håndballiromjulavbud. Fraværende var og turleder sin hund Pia for første gang denne sesong, det er nå snart bare 3 uker til fødsel for henne så hun får stort sett bare litt kortere turer nå å i kveld fikk hun en kortere tur  i forkant av ronden å måtte rett i hvil å hvil stilling etterpå, svangerskapet går forsatt fint med henne å innimellom får hun og treffe han som er far til ungene, en riktig søting. Klokken 1946 var det dekket klart  til årets romjulsronde, rikelig med kaker, kaffi å brus sto klar til kveldens deltagere.

Vår faste oppmøteplass var denne gang okkupert av Europris selv for de hadde nemlig rigget til å sperret av hele plassen for rakett utsalg så da måtte vi flytte oss over til motsatt side ved brillebutikken å på lagbildet hadde vi ivertfall klubbhuset vårt som flott bakgrunn.

Det hadde vært en flott jul  kunne de fremmøtte melde om selv om det var litt ymse med været, det var kun i turleder sin heim det var stjerneklart  på julekvelden, på en måda.

Men i romjulen så var det noen dager det var litt solgløtt å da ble det turer både i heia her hjemme  å ved sjøen  nærmere bestemt ved Orrestranden.

Da vil turleder bare få takke alle for det gamle året å ønske ett nytt år velkommen.

Treningsdata å Garmin fæks for ronden finner du HER. Mvh, turleder Kurt.