Referat ronde 11 sesong 16 den 6-1-20, Team Nevland ronden

Det er lagt til 6 bilder i referatet for å se disse trykk i uthevet skrift i referatet.

 

Savnet deltager, gratulasjoner til en hedersmann, litt gravid nytt, å fra vinter til vår på 1 døgn.

På ronde 11 i sesong 16 var vi 10 stk, 9 stuter å 1 turleder. Været var nok en gang av det ymse slaget med litt regn i dusken, på en måda, merkbar vind å varme 4,5 grader.

Kjekt så dukket ann Geir opp å var med oss igjen etter noen ronders fravær å det første han spurte etter hvor May Katy var, rørende omtenktsomt, vi håper alle at hun snart blir bedre av sine plager å ønsker henne forsatt god bedring, så plutselig dukker nok dette meget savnede å alltid blide kvinne menneske opp.

En annen blid å fornøyd å ikke minst ydmyk kar var med oss på denne ronden nemlig ann Robert, han fikk på dette årets første dag endeligt overrakt Frivillighetsprisen for 2019, gratulere så mye Robert med en så utrolig velfortjent oppmerksomhet. Robert fikk denne prisen for sitt 15 års virke i håndballen, men, det er ikke bare der han har vært en pådriver, for tidlig på 1990 tallet så var han 1 av 3 som startet opp Aalgaard Sykkel & Spaserlaug å drev klubben i mange kjekke år, å rett før håndballen tog ann, på en måda, så startet han Team Nevland ronden i 2004 hvor han selvsagt er aktiv ennå, på 16 året, takk for at vi har slike folk, som betyr mye for så mange.

Så litt info om hu gravida, Pia altså, hu hadde ett sånn, kan æg bli mæ blikk før avgang hjemmefra til kveldens ronde, hun får bare korte turer nå men formen hennes er god, å hjemme liker hun seg best her.

Det har vært mye vær i helgen som var for på lørdag ettermiddag så gikk turleder en liten luftetur med Pia i nærområdene her hjemme å i Fodnaheia var det skikkelig så vakkert med den lille snøen som kom å Edlandsvannet var magisk i skumringen, men under 1 døgn etterpå var forholdene tilbake til det vanlige igjen.

Treningsdata å Garmin fæks for ronden finner du HER. Mvh, turleder Kurt.