Referat ronde 12 sesong 16 den 13-1-20, Team Nevland ronden

Det er lagt til 6 bilder i referatet for å se disse trykk i uthevet tekst i referatet.

 

Ny, ung deltager med skravlefaktor, deltager tok heller ronden dagen før, å litt hund å sånn.

På ronde 12 i sesong 16 var vi 7 stk, bare herreløse menn, på en måda. Været for nte gang ikke vinterslig, opphold å godt med vind gradene var varme 5,0.

Meget gledeligt så fikk vi sesongens andre nye deltager, gåar nr. 109 i rekken av forskjellige menneskje som har vært med hittil er ann Ivar Gjesdal, ekta Ålgård gutt sønn av Frode å Kristin Gjesdal å bosatt et steinkast fra turleder sin bopel, ann Ivar er bestekompis å jevngammel med ann Thomas N, turleders sønn, hjertelig velkommen skal han være. PS. Ivar å Thomas skravlet i vei, dem imellom, på absolutt hele ronden, herligt.

Denne gang måtte han Tor Helge melde avbud dermed er det nå kun 1 deltager igjen med alle ronder denne sesong, ann Tor Helge meldte at han tok en runde på søndagen istedet for å sende dette fantastisk flotte bilde av Edlandsvannet.

På søndagstur var også turlederen å Pia men det ble ikke så lange turen for hun stoppet plutselig bare opp  å ville ikke gå lenger, sikkert sånn svangerskap nykker, så da var det bare å snu, å vell hjemme så var det rett på godplassen, fikk ivertfall tatt et solnedgang bilde etter turen mot Edlandvannet å alpene rundt.  Mere Pia, for på mandagen var hun hos dyrlegen for å sjekke hvor mange valper det var i magen hennes, tallet var 2 å her er bilde av de .

Hun ble også offisielt sykemeldt av dyrlegen frem til fødsel, som kan skje fra nå å frem til den 20 januar, så ingen flere turer på hu nå, fødekassen hennes i heimen er også klargjort til stor glede for katten våres.

Treningsdata å Garmin fæks for ronden finner du HER. Mvh, turleder Kurt.