Referat ronde 13 sesong 16 den 20-1-20, Team Nevland ronden

Det er lagt til 15 bilder i referatet, for å se disse trykk i uthevet tekst i referatet

Spreke skravle deltager, merkelig vinter, å så dreid følet, på en måda.

På ronde 13 i sesong 16 var vi 10 stk, kun hannhunner denne gang også.

Været var slett ikke verst med opphold, meget flau vind å varme 6,0 grader.

Kjekt så var ann Ivar med oss igjen etter debuten hans forrige ronde, gledeligt så er også den andre sesongdebutanten, Dag Børre, og blitt et fast inventar på ronden, det gleder et turlederhjerte.

Mere kjekt å sprekt for an Sigve kan mer en å skravle på rondene for denne gang hadde han vært med Melshei gjengen sin å gått hele 7,5 km i forkant av kveldens ronde så han hadde faktisk tett på 15 km denne kveld, sjukt imponerende.

Denne vinteren er jammen blitt merkelig, her hjemme har det nesten ikke vært verken frost eller snø, nesten det samme i Sirdal der turleder har campingvogna si, i helgen så var det klar for vinterens første clean up , dette bilde ble tatt den 18 januar, for 5 års siden på akkurat samme dato å bilde fra samme vinkel så det slik ut , men slapp av folkens, alt var mye, mye verre før i tiden bare sjekk dette.

Siden det var for lite snø der oppe til å gå på ski bar det hjem på lørdagskveld da ble det heller gåtur til Håfjellet hjemme sammen med denne karen , å jammen klarte ikke Thomas å ta faren sin i ett dårligt øyeblikk, issje bra. På vei ned fra fjellet rakk vi akkurat ikke siste bussen  å måtte gå helt hjem, puh.

Å så dreid følet, på en måda, turleder har blitt hundebestefar,  mange takk til vår kjære May Katy som sende dette bilde.

Etter hjemkost på ronden så vi at noe var på gang med Pia  å natt til tirsdag skjedde det men ikke uten dramatikk hun måtte til dyrlege å forløse de med keisersnitt å det var lenge kritisk for den ene som de holdt på med i ca 1 time før de fikk skikkelig liv i den men alt ble bra til slutt for en litt forfjamset Piemor rett etter hun fikk begge lagt til, det ble en pike  å en gutt  å de henger sammen enten når Pia er tilstede eller ikke  for Pia må nemlig ta seg en timeout  i ny å ne.

Jammen heldige vi som får oppleve dette her, fortsettelse følger………

Treningsdata å Garmin fæks for ronden finner du HER. Mvh, turleder Kurt.