Referat ronde 14 sesong 16 den 27-1-20, Team Nevland ronden

Det er lagt til 8 bilder i referatet for å se disse trykk i uthevet tekst i referatet.

 

På ronde 14 i sesong 16 var vi 8 stk, bare hann tikker. Været opphold å temmeligt vindstillt, gradene var varme 2,0 grader.

I kveld måtte han Sigve melde avbud grunnet saltevakt.

I helgen som var gikk jo som kjent håndball EM for herrer med semifinaler/bronsefinale å finale å plutselig på fredagskvelden satt nesten turleder tacoen i halsen for på riksdekkende tv dukket plutselig et kjent ansikt opp, nemlig denne sesongs debutant ann Dag Børre, han var der nede i Sverige å di hele helgen å fikk med seg alle kampene å jammen fikk han og kjøpt seg noe supporter utstyr der nede, men her re gud, svenskene er ikke goe på design for på den flotte norske luen han kjøpte stod det nemlig Sweden på.

Før avgang til kveldens ronde måtte turleder avvise ei steinklar Pia, hu sto klart å ville absolutt være med oss men hun har mere enn nok med å være mor for valpene  for der er det kø  til matfatet, litt kos  blir det og tid til, av å til får Pia litt velforkjent hvile da tar fruen i heimen grep å stapper valpene inn under genseren slik at de er rolige så moren deres får sove litt. Valpene vokser rekord fort å den sorte hannen har på en uke doblet vekten sin. Den store diskusjonen nå er navn på valpene, har fått tilsendt en god del forslag, Kaiser på hannen siden det var han som forårsaket keisersnittet å Tiril på hunnen siden hun ble født på en tirsdag, så time will showwe kæ dæ blir.

Treningsdate å Garmin fæks for ronden finner du HER. Mvh, turleder Kurt.