Referat ronde 15 sesong 16 den 3-2-20, Team Nevland ronden

Der er laft til 12 i bilder i referatet for å se disse trykk i uthevet tekst i referatet.

 

Hyggeligt gjensyn, øreløs hund, snø å mangel på snø å en magalause deltager.

På ronde 15 i sesong 16 var vi 9 stk, 8 hannreier å 1 tispa. Været var meget skiftende med snøbyger hjemme hos turleder ved avreise til ronden til sluddbyger nede ved starten på ronden. Gradene var akkurat på frysepunktet, 0 grader.

Meget hyggeligt så dukket det opp et hokjønn denne gang å det var ingen ringere en selveste Gunn Maren å hunnen hennes Noah. Gunn Maren savnet flere likesinnede kjønn så derfor er oppfordringen herved gitt men det var ikke bare det hun savnet, Kenny hvor er han, eier Robert måtte bare bekrefte at den var blitt ekstremt værsyk å så var Robert redd for at Kenny kunne få ørebetennelse i den kjølen som var ikveld, issje løye det, Kenny mangler jo et øre å det er et diger hull rett inn i skolten, på en måda, da har du mye vondter da.

Ann Sigve måtte melde ekstrabrøytevaktavbud denne gang.

Avgårde det bar på kveldens ronde å ved den faste venteplassen ca halvveis på ronden fikk vi oss et lite sjokk for gående motsatt vei kom plutselig Team Nevland deltaker Tore Sivertsen sammen med broren sin, vi får bare håpe at an Tore skulle trene opp broren sin slik at også han blir med oss senere.

Turleder hadde vært i Sirdal å vogna i helgen i håp om å få gått litt på ski men nei, måtte nok ha kjørt høyere opp for å få greiere forhold, på lørdag høljet regnet ned å snøen minket  å i de faste løypene  til turleder var det både hull i snøen  å åpne bekker.

Det var ikke bare turleder som hadde vært på tur i helgen, vår alles kjære Robert hadde hatt litt av en helg med håndballkamper både her å der, for så å toppe det på søndagen med først å lede ett lag i kamp tidlig på dagen hjemme på Ålgård for så å reise med et annet lagt på ettermiddagen helt til Arendal å å rett hjem, etterpå, rett å slett magalaust av Robert, ingen over ingen ved siden, av den karen der.

Så litt Pia valpe nytt , de sover å så sover de litt til  å nå på mandag var de akkurat 2 uker gamle å den sorte hannen var den første som endeligt fikk opp øynene . Å apropos øyne kånå i heimen her klage på at hu issje ser turleder sine så møje for tiå, issje løye dæ, for det er denne delen an han hu ser mest for tiden. PS! På vei hjem etter ronden var det blitt antydning til brøytekanter oppe i fjellet der turlederen bor. (bilde)

Treningsdata å Garmin fæks for ronden finner du HER. Mvh, turleder Kurt.