Referat ronde 16 sesong 16 den 10-2-20, Team Nevland ronden

Det er lagt til 3 bilder i referatet for å se disse trykk i uthevet tekst i referatet.

 

Totalt fraværende deltager, merksnodig vinter, tannvond deltager, gledelige valpe nyheter.

På ronde 16 i sesong 16 var vi 6 stk, av rasen,bare gubber.

Været var sånn midt i mellom,på en måda, litt vinter å litt issje, med haglbyger, men gradene var varme 2,6.

Robert måtte melde håndballkamppåSola fravær denne gang. Å Sigve var totalt fraværende denne gang, uten å gi lyd i fra seg i det hele tatt, meget uvanligt fra den kanten der, først etter ronden var over tikket det inn en forklaring på det inntrufne, det hadde vært sykdom i arbeidsstokken så han måtte trø til i saltebilen å hadde derfor glemt å gi beskjed, ja, ja mannen blir jo 60 år i år så da blir det som det blir, på en måda.

Kjekt så dukket derimot forrige rondes motsatt vei mann ann Tore S opp denne gang å var med oss rett vei, dog uten sin storebror som han hadde med seg på den famøse forrige ronde.

Som skrevet så var det et litt rosje vær denne gang å været har vært meget spesiellt denne vinteren så langt, ann Robert meldte at han i helgen hadde vært i Skien å fra der å hjem til Ålgård var det ikke ei eneste snøfilla å helt bart på veien, også her på disse kanter var det uvanligt vintervær for folk som hadde vært på Ådneram i Sirdal i helgen opplevde at snøen lavet ned der mens det lenger ned i dalen på Tjørhomfjellet på samme tiden, regnet kraftig.

Å i fra vondt til verre, mye verre, turleder møtte opp til kveldens ronde med et opphovnet kinn, dette skyldes ei tidligere rotfylt tann som det nå, etter mange år, hadde gått betennelse i, å lenge leve tannlege Norge, for dette var visst såpass vanskelig at vanlig tannlege ikke kunne gjøre annet enn å skrive ut resept på penicillin å smertestillende å henvise til en spesialist i rotfylling å der er det visst nok flere uker ventetid, ja, ja, får ta det som en mann, ish, det er tross alt ikke mænflu me snakke om.

Å så litt valpenytt, de spiser å de spiser å de spiser  å ved siste veiing så var den sorte hannen  rundet hele 1 kg, å hunnen var ca 200 gram lettere. Mere nytt for nå er hannen nemligt blitt solgt, den skal helt til Grimstad, ( nei det er ikke til ann Dag Otto Lauritzen) å til noen folk vi kjenner godt noe som vi er utrolig glade for å som gjør at vi kommer til å ha kontakt med den hunden fremover også, å så har de nye eierne fått mulighet til å finne navn på valpen å fra NÅ av heter den Leo,

hunnen som vi mest sannsylig skal beholde selv har ikke fått sitt endelige navn ennå men inntil videre så har matfar i huset her ett midlertidig navn nå siden den andre har fått navn, Tiril blir hun hetende siden hun er født på en Tirsdag.

Treningsdata å Garmin fæks for ronden finner du HER. Mvh, turleder Kurt.