Referat ronde 17 sesong 16 den 17-2-20, Team Nevland ronden

Det er lagt til 10 bilder i referatet for å se disse trykk i uthevet tekst i referatet.

 

På ronde 17 i sesong 16 var vi 11 stk, kun hannkjønn.

Været var opphold litt vind i seilå å varme 6,5 grader.

Helt fantastisk så fikk vi hele 2 nye deltagere denne gang, far å sønn hvor av faren jobber sammen med turleder å sønnen kjente litt til både ann Thomas N å ikke minst ann Ivar som også er ny denne sesongen faktisk så er de i slekt med hverandre, videre er disse Figgen/Rossåsen bosatt, deltager nr. 110 i rekken er ann Tom Ravndal å deltager nr. 111 er ann Ole Ravndal, hjertelig velkommen skal de være, ekstra stas for turleder å se at de tre yngste, Thomas N, Ivar å Ole straks fant tonen på ronden, herligt.

Å så til neste store ting som skjedde på denne ronden for vi fikk denne gang en 200 ronders jubilant  nemlig ann Terje M, han får diplom på sesong avslutningen for denne bragd, Terje M er den 7. personen som når denne milepælen, turleder gratulerer så masse.

Å som om ikke alt dette kjekke var nok denne kveld så dukket også endeligt hu førstegangs fødene Pia opp igjen for første gang etter at disse to  kom til verden, Pia var godt kledd  for anledningen dette for å forhindre komplikasjoner med melkeproduksjonen, på en måda.

Litt komplikasjoner hadde derimot ann Sigve som dukket opp igjen etter noen brøytevaktfravær, han hadde nemligt vært litt uheldig på sykkelen i helgen å vært nerpå så han var litt rosjen i hasen kan du sei.

Koseligt så trillet det inn en kar på rulleski rett før rundestart for å hilse på oss å det var en deltager som har vært med oss for mange år siden nemlig ann Tor Inge Gystøl.

Å apropos ski, turleder hadde vært i vogna i Sirdal i helgen å der fikk han sesongens første skitur nå var det kanongode forhold, men først stod det litt arbeid  på programmet, med godt slutt resultat .

En annen som også hadde vært på tur i helgen var ann Robert han hadde tatt med seg sin beste halvdel i heimen nemlig hu Turid til Leeds på fotball kamp å det ble seier på første forsøk, for Turid.

Så siste nytt om valpene som Pia forøvrig passer godt på  for nå er det endelige navnet på hunnen bestemt å hun skal hete Luna ) å hannen har jo allerede fått sitt, Leo

Treningsdata å Garmin fæks for ronden finner du HER. Mvh, turleder Kurt.