Referat ronde 18 sesong 16 den 24-2-20, Team Nevland ronden

Det er lagt til 5 bilder i referatet for å se disse trykk i uthevet tekst i referatet.

 

Skadeplagene deltagere, storm til fjells å ett kjært familie øyeblikk.

På ronde 18 i sesong 16 var vi 9 stk herreløse menn.

Været var opphold uten regn å nesten ingen vind, gradene var varme 0,5.

Sigve måtte i utgangspunktet mld avbud grunnet brøyte/saltevakt, men han sliter også ennå litt mæ atte han æ litt rosjen i lysken etter sykkelfallet sitt forrige helg.

Dessverre så sleit også forrige rondes debutant Ole med ei vond hofte som han skal undersøke nærmere til uken, krysser armer å bein for at det snart blir bra igjen slik at sønn å far Tom R kan være med oss på noen ronder til før sesongen er slutt, det gjenstår nå 5 ronder i sesong 16.

Hyggeligt så har ann Robert satt en foreløpig dato for hans Seldalstur det er den 2 mai, denne turen anbefales på det sterkeste.

Å når vi først er inne på datoer, årsmøte i Lauget skjer i kjelleren på Stamphuset klokken 1900 nå førstkommende fredag, det er bare til å møte opp, blir sosialt med litt i glaset etterpå.

Turleder hadde nok en gang vært til fjells i vogna i helgen å der var det et skikkelig uvær med storm å snø, fordelen etter noe slik er at leveggen rundt terrassen begynner å ta form .

Å så over til hundeverden for i helgen så var hele hundefamilien samlet for aller første gang da Theo, far til valpene var på besøk .

Å nå er det bare en liten måned før hjerteknuseren Leo  blir hentet av den nye familien sin. De er meget aktive nå å for første gang så har faktisk vekta på de gått noe ned, det er herlig å komme hjem fra jobb om nå om dagen å bli møt av disse to nurkå .

Treningsdata å Garmin fæks for ronden finner du HER. Mvh, turleder Kurt.