Referat ronde 19 sesong 16 den 2-3-20, Team Nevland ronden

Det er lagt til 7 bilder i referatet for å se disse trykk i uthevet tekst i referatet.

 

Historisk vær på ronden, Robert med en sjefs avgjørelse, hyggeligt helgebesøk, å noe hundegreier.

På ronde 19 i sesong 16 var vi 9 stk, bare bastarder denne gang.

Været var til tider rosje mæ sludd å vind å blink med smell i, gradene var varme 2,5.

Koseligt så var ann Geir tilbake igjen med oss etter noen ronders opphold.

Avgåre på kveldens ronde ble vi møtt med noen skikkelige sluddbyger  å slapsen la seg etterhvert på veien å jammen fikk vi også oppleve lyn å torden på en ronde for første gang i historien hele 2 ganger blinket å smalt det nesten samtidig. Vell i mål på kveldens ronde så tok Robert en sjefs avgjørelse, vi går rett i bilene uten den avsluttende praten vi pleier å ha, dette passet utmerket for alle denne gang for vi vær nemlig søkk gjennombløte helt inn til skinnet hele gjengen, å akkurat det å vær søkkbløt passet turleder dårlig for der i gården har det gått i mænflu i ei uke nå å bedre blir det ikke av å være ute i et slikt vær, den påfølgende natten her i heimen var så galen at selv katten i huset som alltid sniker seg oppi sengen til turlederen fikk nok litt utpå natten av all hosting å herking at den stormet ut av sengen å ned i stuen, mænflu folkens, det verste som finns.

Selv i denne tilstand så hadde turleder å fruen et meget hyggeligt helgebesøk fra Trøndelag nemlig tidligere Laugs medlem å ikke minst Team Nevland deltager Roger Stokke å fruen Britt på besøk, programmet for helgen var tett med øl smaking tur til Bryne , kjøretur i den nye Ryfast tunnelen  2 timer i mspa badet vårt ute å det i noen lette snøbyger, Roger fikk også oppleve sin aller første hockeykamp  Oilers-Sparta, å selvfølgelig ble det tid til mye valpekos, å spesiellt med hu Luna for hu Britt har en katt som og heter det samme så Britt å Luna var uatskillelig hele helgen.

Ellers så forsetter valpe treningen her i heimen siste nå er bilkjøring i bur  å det gikk kjempefint å så har de vært på sin første luftetur ute om enn ikke helt på bakkenivå ennå .

Treningsdata å Garmin fæks for ronden finner du HER. Mvh, turleder Kurt.