Referat ronde 20 sesong 16 den 9-3-20, Team Nevland ronden

Det er lagt til 7 bilder i referatet for å se disse trykk i uthevet tekst i referatet.

 

Hyggeligt oppmøte, malende fravær, sprek snar 60 åring, syk valp, å fantastisk i den blå timen, samt kluss i Garmin fæks.

På ronde 20 i sesong 16 var vi 7 stk, nok en gang bare smågutter.

Været var ikke vinterslig, noen få regndråper å litt vind gradene var varme 4,5.

Kjekt så dukket denne sesongs debutant Ivar opp igjen om enn uvitende til at bestekompis Thomas var på jobb i kveld å ikke var med.

En annen debutant denne sesongen hadde derimot et sjeldent fravær denne gang å iflg Robert var han her denne kvelden

Ann Sigve møtte opp sprek som ……… en snart 60 åring, han hadde nemlig nok en gang vært med Melsheigjengen på en ronde der først så da rundet han nesten 15 gåtte km på en kveld, meget sprekt.

Det hadde vært nok en Sirdalshelg på turlederen, på vei opp på fredag var det riktig så vakkert, i den blå timen, det hadde kommet en god del snø siden sist å snøhaugen vokste  så det ble en helg med måking å tv titting men tidlig på søndag måtte kursen settes hjemover siden ann Leo hadde blitt febersyk  på lørdagskveld å siden fruen i huset hadde jobbehelg måtte han matfar hjem for å passe på men utpå søndagen måtte Leo til veterinær  han hadde fått en infeksjon å fikk medisiner for dette samt feber nedsettende sprøyte, da er det godt å ha ei kjærlig søster i Luna, å på søndag kveld så ble han heldigvis piggere igjen

Det er nå 3 ronder igjen av årets sesong, så det er bare å møte opp folkens.

NB, pga en uforklarlig feil så ble treningsfilen ikke registrert så derfor ble det denne gang laget en manuell fil med rett tid å distanse så Garmin manuell fæks for ronden finner du HER. Mvh, turleder Kurt.