Tallenes tale, oppsummering å litt info om sesong 16, Team Nevland ronden

 

Det er lagt til 10 bilder øverst i innlegget, trykk i uthevet tekst for å se disse.

                            FØRST LITT AVSLUTTENDE INFO

Nå på fredag som var hadde den tunge dagen kommet, Leo ble hentet  av sin nye familie fra Grimstad å der fikk en gutt på 8 år endelig valpen  han og resten av familien hadde ønsket seg så meget, det ble en tung avskjed men desto gledeligere etterhvert  når vi i løpet av helgen fikk masse fantastiske tilbakemeldinger fra de nye eierne.

Her hjemme gikk det som sagt så der, heldigvis hadde Luna funnet trøst i Pia si sorte lekemus  som hun trodde var Leo, etterhvert har det gått bedre å bedre, Pia slapper mer å mer av  å Luna elsker sine turer ute sammen  med Pia men er ikke særlig fornøyd når hun må oppi sekken  innimellom.

Å på sist tur måtte vi selvfølgelig innom Edlandsvannet rett bortenfor starpunktet for rondene med flott utsikt over havet, våren er ikke lagt borte snart spirer knoppene på trærne, vakkert er det nå ivertfall når påskeliljene ved Edlandsvannet står i full blomst.

OPPSUMMERING SESONG 16

Sesong 16 startet 21-10-19. På den 2 ronden fikk vi nok en ny hund denne gang var det ann Robert som dukket opp med hann hunden Kenny en sjelden sort blandet med mist 15 raser, denne hunden er blitt et hit på sosiale medier takket være en aktiv eier, hund nr. 24 i rekken som har vært med hittil blir loggført som: Robert sin kosehund.

På ronde 7 dukket turledersønn Thomas opp for første gang denne sesongen nå som rykende fersk uteksaminert fagmann i butikk faget. Også på denne ronde så fikk vår kjære Robert beskjed om at han får tildelt årets Frivilligpris for sitt liv å virke i håndballen de siste 15 årene, imponerende det han har gjort der.

På ronde 8 fikk vi sesongens første nye deltager nemlig ingen ringere en selveste Dag Børre Norland, en knakande kjekke kar å ha med på tur, han ble den 108 i rekken som har vært med hittil.

På ronde 9 kom nyheten om at en deltager hadde kommet i lykkelige omstendigheter for turleder sin hund Pia hadde blitt drektig med valper.

På ronde 10 så var det dekket å klart for sesongens romjulsronde å den måtte vi ta på brillebutikken tvers over Europris grunnet hele plassen der var avstengt for rakettutsalg.

På ronde 12 fikk vi sesongens 2 nye deltager, kompis til Thomas nemlig han Ivar Gjesdal, han ble den 109 i rekken som har vært med hittil.

På ronde 13 dvs natten etter så ble Pia mor, ved keisersnitt, til 2 valper en av hver sort.

På ronde 17 fikk vi hele 2 nye deltagere til, attpåtil far å sønn, Tom å Ole Ravndal, de 2 ble dermed den 110 og 111 personen som har vært med hittil. På denne ronden fikk vi og diplom utmerkelse for ann Terje Mydland hadde sin ronde nr. 200.

Det har vært en spesiell sesong, var alles kjære May Katy måtte denne sesongen gi seg etter de 2 første rondene grunnet helsen, hun er pr. Nå forsatt ved godt mot å hadde håpet å kanskje komme tilbake mot slutten av sesongen, dermed gikk det meste av sesongen uten damer denne gang, vi har hatt totalt 3 damer med denne sesongen allikevel å det er bra.

Enda mer spesiellt har været vært, vi har ikke hatt en eneste ronde med minusgrader bare på 2 ronder har vi hatt akkurat 0 grader, den varmeste var den første ronden med 7,8 grader. Men det har til tider vært meget glatt å sleipt på veien, sluddbyger og storm innimellom å så fikk vi for første gang i historien oppleve lyn å torden på en ronde.

Meget gledeligt så fikk vi en diplom jubilant dennne sesongen da ann Terje Mydland som den 7. personen i historien til å nå 200 ronder.

Også meget gledeligt så er vi forsatt etter sesong 16, 6 personer som har vært med å gått ronder i alle sesongene å de er: Robert-Sigve-Kurt-Gunn Maren-Per-Paula, imponerende.

Dessverre så ble sesongens 3 siste ronder avlyst grunnet korona viruset, vi håper at alle tiltak som er blitt satt i verk gjør nytten etterhvert slik at vi i oktober kan starte en ny sesong med ronder.

TALLENES TALE FOR SESONG 16

Det er avholdt 20 ronder denne sesong dermed er vi nå opp e totalt 361 ronder siden oppstarten. Det har vært med 17 forskjellige menneskje denne sesongen. På de 20 rondene har det vært med totalt 160 personer noe som giret snitt pr ronde på 8 personer.

Den best besøkte ronden var den 17. da var vi 11 stk, den minst besøkte var nr 4 og nr 6 da var vi 5 stk.

Raskeste ronde var nr 9 da gikk vi på 1 time og 9 minutt, den tregeste ronden var den 15. da gikk vi på 1 time og 20 minutt. Totaltid bruk på 20 ronder ble akkurat 23 timer som gir en snitt tid pr ronde på 1 time og 15 minutt. Total distanse gått på sesongens 20 ronder ble 146 km, total lengde gått på 16 sesonger er nå 2635,3 km.

PREMIERING SESONG 16

Først vil turleder få takke styret i Lauget som bidrar med 1000 kroner i premiepenger, disse deles på alle de i topp 3 med flest ronder i sesongen å denne sesongen er det 3 personer som blir premiert. På 3.plass med 18 ronder Terje Mydland han får 200 kroner pluss 1 liten freia melkesjokolade, på 2. plass med 19 ronder Tor Helge Sandve, han får 300 kroner å 1 mellomstor freia melkesjokolade, vinner i år som ifjor 1 plassen går til Halvor Sørensen han får 500 kroner pluss 1 stor freia melkesjokolade, turleder gratulerer vinnerne så masse, pga omstendighetene så vil premiene bli utlevert fortløpende når neste sesong starter. Det gjelder også diplomen til ann Terje Mydland for 200 ronder.

Følgende personer er registrert med dette antall ronder i sesong 16:

Halvor 20, -Tor Helge 19, -Terje M 18, -Thomas N 13, -Dag Børre 11, – Geir 10, – Tore S 6, – Ivar 5, -Gunn Maren 3, – May Katy 2, – Per 1, -Paula 1, -Tom R 1, -Ole 1.

For de 4 i Team Nevland så har de dette antall ronder:Robert 16, -Sigve 14, -Kurt 20, – Sletten……………………………………………0.

Adelskalenderen blir som vanligt oppdatert å lagt ut i forkant av neste sesong MEN som vanlig røpes litt allerede nå, forsatt på1 plass ann Per med 218 ronder, på 2 plass Inger Marie 215 ronder å på 3 plass Paula 206 ronder, når det gjelder de 4 i Team Nevland så har de følgende:Robert 284 ronder, Sigve 261, Kurt 350, Sletten……………………………….7.

Så gjenstår det bare å minne om neste gåtur som forhåpentligvis skal gå de 2 mai nemlig Seldalsturen til Robert.

Å så vil turleder vil herved også oppfordre folk til å støtte Lauget med medlemskap, dette er selvfølgelig frivillig å det må og nevnes at i klubben er det ikke noe dugnadsarbeid, kontigenten er dette året på 250 kroner, konto nr 3335.26.38647, det kan nevnes at for de i gåtur avdelingen ikke trenger full registrering på nett holder bare å mrk innbetalingen med fullt navn.

Da vil turleder bare få takke for nok en kjekke sesong å ikke minst trøste med at det blir ny sesong i oktober så sant alt ordner seg med korona viruset. Mvh, Kurt Nevland.